FIT FOR FIGHT

Sitter i vardagsrummet, efter att ha gjort kyckling, ris och sweet sour sås till Erik, johanna och Johan. Själv fick jag förflytta mig från köket och in i vardagsrummet och slurpa på min shake. fan för det här, snart är jag fit for fight!

Ikväll ska jag och Rasmus vara chaufförer tillsammans, eftersom alla andra är ute och dricker alkohol...

Tack för mig och mitt tyck-synd-om-mig-inlägg

GRATTIS LEIJAH, MOSTERS GODING, PÅ TVÅ ÅRS DAGEN

sitter i soffan, har nyss vaknat och klätt på mig kläder. Erik sover än, får låta honom sova ett tag till. Måste säga att jag har blivit piggare och speciellt på morgonen. Jag sover så djupt och vaknar tidigigare än vad jag någonsin gjort känns det som. Visserligen är klockan 10.30, men jag har ju varit vaken en liten stund. Kom hem sent igår, typ 02.30 någongång.

Idag bär det av till Karlstad med mormor, moster och pojkarna. Vi ska en tur till IKEA efter kalaset så jag får se om det blir något med i bagen hem! Det är svårt att inte ha med något ut från IKEA faktiskt. "bara den," "och den".


MIN MORMOR <3

Sitter hemma hos min underbara mormor ♥ Har suttit ute på balkongen i solen och mått skönt! Nu sitter jag här, vid köksbordet med datorn. Mormor sitter framför mig med symaskinen och syr bordstabletter. Hade tänkt mig att jag ska vara här ett tag till, det är så tråkigt att vara ensam hemma. Men senare ska jag hem och duscha mig, göra mig fräsh inför kvällen. Inte för att jag ska ut eller så, men man känner sig ju trotsallt fräsh när man är iordning gjord.

Borde gå till tvättstugan och boka tvätttid också, men kanske drar på det som jag har gjort dom senaste dagarna. Uuuh, vill inte leva mitt vuxna liv just nu. Vill bo hemma och få allt serverat på fat känns det som. Har bott hemifrån sen jag var 15, börjar bli tölit det med. Inte för att jag vill flytta hem föralltid, men jag vill inte ha så mycket att göra jämt!!

I morgon är det dax för en ny utamning, ska bli med mormor, kusinerna och moster till Karlstad på 2års kalas :-) Utmaningar gör en starkare! Är det inte så? ;-)

KÄMPA OCH STÅ I. IN I DET SISTA

Jag har nyss kommit hem från en jätte trevlig kväll med brudarna hemma hos Joss! Nu sitter jag ensam hemma, längtar efter min Erik som inte är hemma idag/natt. Han kommer hem i morgonkväll. Insåg just precis nu vad mycket jag behöver honom ibland. Är inte van att vara ensam och själv. Och fyy vad trist det är!

Min dag har börjat och slutat bra, känner mig bra. Hoppas att detta håller i sig och att det inte stöter på problem. Är stolt över mig själv som inte åt tacos på tacokvällen, åt godis på projektarbetet som jag och Johanna bjöd på. Inte heller maten som bjöds på hos Eriks föräldrar. Nu ska jag kämpa och ligga i!!! wihoooooooo :-)

FRESH. NEW

Idag börjar mitt nya liv. Jag har inte mål, men det ska gå! Weeehoooooooo


Daxx att bege sig till skolan för att ordna med bord osv, till projektarbetet. Hittar fortfarande inte memoryt. Så vad ska jag säga? "ööh, jag har tappat bort det", men sure! Tur att mina handledare vet att jag har gjort ett, men vart? bir så lett på mig själv ibland, haha!

LÅT DET BLI BRA

Det gör ont i mig att tänka och fundera vad du gör just nu? Är du hemma? Ligger du någonstans? När kommer du hem? Kommer du någongång hem, igen? Det känns vill jag lova. Jag förstår inte vad som är så bra med det här, jag vet inte vad som är så dåligt innan det drar igång. Jag har aldrig förstått mig på det här. Hur vill man, hur kan man och hur gör man? jag saknar dig, låt det bli bra!

THAT'S IT

Är inte på humör idag heller... Projektarbetet (som vanligt) är klart, ska bara hitta mitt memory som jag har slarvat bort. känner mig så långt nere som jag bara kan gå. åh :(

Nu är kycklingen och röran i ugnen, samt klyftbotatisarna och grönsakerna. Ska äta och sedan duscha lääääänge i en varm dusch och krypa ner i soffan med filten och titta på bygglov. Har längtat tills dess hela dagen, snart är stunden kommen!

I morgon ska jag iväg på praktik, sedan bort till frisören och sist men inte minst Karlstad. Dags att förändra mitt liv och sedan köpa utspringsklänning. That's it!


ANDRA HALVA. HUVUD KLÄMT.

tog med mig tvilling på en kort promenad till ICA förut, för att rensa den dåliga luften som funnits i mig hela dagen. Köpte frukt, soppa ochlite sånt, och yoghurt som jag och tvilling ska dricka i skolan i morgon. Ska fixa det allra sista i projektarbetet så då behöver jag nog lite energi! Har håltimmar i morgon tror ja, om jag inte minns fel. Så datorn ska med!!

Blir så ledsen när jag tänker tillbaka på att jag misste 5år i min tonår tillsammans med tvilling. Åh, vill inte ens tänka tanken, men det är svårt eftersom jag blev påmind idag. Johanna är det absolut finaste jag har i mitt liv, min andra halva ♥



Förutom det jag skrev i förra inlägget, så har det inte alls gått bra för mig idag.
Robin kallade att han målade mig i ansiktet, jag skulle ge igen och jag gav honom ett streck i pannan. Sen skulle han göra samma sak, så springer efter mig och jag klövhuv ska låsa upp dörren ut till korridoren och sticker sedan ut mitt huvud (kroppen står kvar), självklart ska Robin stänga dörren för mig så jag klämmer mitt huvud i dörren. HAHA, har världens jävla bula i pannan och en hand som är uppriven och blå.. Jag har bara mig själv att skylla, men guud vilken tur jag har haft idag!!


VARNING. SVORDOMAR

Åh! Projektarbete kan ta sig i röven, jag vill aldrig mer se det igen! Har en pojkvän som har minst lika mycket i skolan som alla andra studenter, vilket betyder att man är sur och irriterad på allt! Lite krydda på moset så kikar jag på studentklänningar, och kyss mig i röven att det ALDRIG FINNS I MIN JÄVLA STORA FETA STORLEK! fy fan vad irriterad jag blir!!!!! I slutet av veckan vill jag till karlstad och köpa skor + klänning. Måste då ta bussen ner eftersom jag ahr en sådan torr pojkvän som inte vill med. Och nej, jag vill inte åka någon jävla ful, äcklig buss med tuggummi överallt. För att ta sig någonstans så måste man ta buss dit och dit och dit och till sist dit och hem igen. Jävla skit ställe! Sen vill jag till storasyster i karlstad för att fira Leijah som fyller år, inte nog med det så har jag dåligt samvete för att jag inte åker fram och tillbaka till Mangskog för att fira storasyster som fyllt år. Jag vill ha körkort! Helvetes jävla skit höl!!!!! Fy fan vad sur jag blir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag vill ha jobb och skaffa mina egna jävla pengar. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

2 COOL 4 SCHOOL

sitter i skolan, har nyss fått besked om att jag klarade mitt matteprov och att mattelektionen som börjar 10.00-11.30 är inställd idag. Inser just precis nu att jag måste göra klart mitt projektarbete ikväll så att jag kan dra ut det i morgon. Det blir en lättnad! och fan, om det inte duger. daxx att lägga på ett kål!

SÅ GAMMAL BILD OCH SÅ MYCKET KÄRLEK



BILDERNA ÄR FRÅN 2009 ♥

GOOOOOD LUCKKKKKKK

insåg förut hur jädrans nära det är till studenten. herreguuuud! tiden kommer ju gå fort som tusan. Revyn ohc allt, bara det kommer ta sin tid. Jag ber och hoppas att jag hinner med alla prov som kommer nu framöver. Vill inte, jag ska inte ha något bakom mig när jag slutat skolan. Det lär ju bli skit tölit! I slitet av veckan ska iallafall jag ner till Karlstad och kika påtudentklänning, nervös som ett asshole! Vill verkligen hitta min favvo klänning. Synd att det inte finns kvar, fyyy! När jag köpt mig en klänning kommer det säkert att finnas, skulle itne förvåna mig. Längtar ännu mer till veckan när jag troligen, om jag kan, vilket jag ska, börja mitt nya liv. Wish me good luck!

PROJEKTARBETE, REVYTRÄNING OCH SJUKAN

Sitter i skolan. trodde jag hade lags över mitt projektarbete på min hotmail, så icke! Får bli ett inlägg här istället och sedan börja med en fortsättning på mitt projektarbete som jag bara kan klistra in i mitt dokument när jag kommer hem.

Var till sjukhuset idag. Vann min rädsla (för idag) mot blodprov, tömde fyra rör som dom ska skicka iväg. Nu är det tabletter för magen som gäller och sjukgymnastik för blodcirkulationen i armarna och spänningen in nacken. Bara blodrören som ska väntas på svar. Puuh, känns något lättare att få ha det gjort nu iallfall.

Efter skolan är det dax för revy träning! Det var så himla kul sist så nu vill jag inte missa en enda en tror ja ;-)

SÖNDAG-SNART-MÅNDAGS-ÅNGEST

Har legat i soffan i stortsett nästan hela dagen. Efter någon timma var det dags att röra på sig tyckte jag, så jag drog med mig Erik på en promenix till ICA för att handla soppa till kvällen. Perfekt! på hemvägen gick vi till solariet så jag fick ligga där ett tag. När jag var klar tyckte Erik att han med skulle sola, så varför inte? Det var bara att slänga in min bakfulla Erik i solariet så att han blev nöjd ;-)

Nu sitter jag här, med en godisskål framför mig och en film rullar på TVn. det är snart dax att krypa till kojs, ska upp till morgonen och göra tentamen i BF. Huuuh. Sen klockan 11.00 är det dax för mig att bege mig till sjukan. Jag fick en tid när jag var där i tisdags. Nu är det bara att vänta och se...


FÖR VI SKA TA STUDENTEN, FY FAN VA VI Ä BÄST!!

Igår hade jag en liten mini-studentfest hemma hos mig. Bara studenter var här. Egentligen skulle alla vara hemma hos Hanna, men det blev flyttat hem till mig. Det blev tillslut Jag, Erik, Marcus, Hanna, Linn, Milan, Emma, Madde, Josse, Alexandra, Hilda, Victor, Albin, Basti, Julia, Julia och Julia :-) Hade faktiskt jätte roligt tills jag kom till parken. Det är inte min grej de där tror ja? haha. Men tack för igår alla som var här! Lär ju inte bli första & sista gången ;-)




VÄRLDENS BÄSTA TVILLINGSYSTER OCH HON ÄR BARA MIN.

Ingen kommer någonsin kunna ta din plats. Min älskade syster ♥


















RED LIPS, RED NAILS, RED HAIR. RED?

Gick upp klockan 09.00 idag, Eftersom Erik skulle upp då. Det var inte bara för att Erik skulle gå upp, det var för att han alltid pratar med mig så att jag med ska vakna!! Så ja, jag orkade inte somna om. Gick upp och började städa. Herregud vilken lägenhet alltså. Jag kan inte påstå att det är jätte smutsigt, det är däremot kläder överallt! Nu ska jag bara dammsuga, sen är det klart. Jag tänkte dammsuga om ett tag, så jag inte väcker mina grannar tidigt en lördag morgon, haha. Tänker ett steg längre ibland!

När jag har slappat lite till och sedan dammsugit ska jag ställa mig i en varm dusch och stå där lääänge! Sen är det daxx att fixa naglnarna, älsköröt :-) Jag vill påminna mig själv, om jag kikar in här sen, att jag ska åka til Geijersholm och hämta min hårförlängning och resten av min dricka som är kvar sen påsk!! Låna mormors locktång ska jag göra också!!! GLÖM INTE DETTA JOLIN


UNDERBARA VÄN <3




















DET VAR ALLT JAG VILLE HA SAGT

Det blev ingen praktik för mig idag. Gick till mormor och fick mig mat så nu sitter jag här, mätt och belåten. Nyss smällt i mig efterrätt, så typiskt.
Home alone idag! Söker en övernattningsgäst, obehagligt att sova ensam tycker ja. Får se hur det blir med den biten. Förövrigt så funderar jag lite på morgondagen. Det ska bli kalas i parken för min del, många andras också. Skulle vara guld att ha förfest med alla studenter, eftersom alla studenter kommer in gratis innan tolv. punkt och slut, det var allt jag ville ha sagt.

IF TODAY WAS YOUR LAST DAY

  • varit på praktiken
  • hälsat på mormor
  • handlat mat på ICA
  • hämtat recept på apoteket
  • kikat på Bigbrother repris från igår
  • skrivit på projektarbete, och gör fortfarande!

 

Snart kommer Albin hit och tittar på hockey tillsammans med mig och Erik. Ska strax gå ut och ta en rök och möta upp honom, bör ta med soporna ut också. Men först, på mä mjukisera ♥

 


FULLT UPP HEEEEY YEEEEAH

Har haft fullt upp, om inte annat så har jag alldeles fullt upp! Hinner inte riktigt med bloggandet känner ja. När jag använder datorn har jag så mycket skolarbete som ska göras så jag tänker inte als på att blogga. Igår satt jag hela kvällen med mitt projektarbete. Det gick mycket lättare och fortare än förväntan. Jag ska nog inte ta ut allt alldeles för tidigt, har ju endel kvar men igår gick det ovanligt lätt. Borde fixa några prov som ligger bakom mig också, röja undan lite! Skulle vara förjävla gött, vart hämtar man orken och all motivation?


FIRED UP, EVERYBODY'S FINE

Gårdagen spenderades med Sandra och Elin ♥ Vi åkte bil, runt och runt. Vi pratade med folk, bla och bla. vi skrattade med varanadra, ha och ha.
Elin sov över hos mig, vi la oss sent och vaknade sent. Nu rullar min andra film för dagen. Jag längtar efter min Erik sååå mycket just nu. Det är så tråkigt att vara ensam hemma. Jag ska mysa ihjäl mig hela kvällen när erik kommer hem. punkt och slut! Nej, daxx att kika film och dricka saft

FRAMTIDSÅNGEST SOM VANLIGT

Söker efter jobb. Hittar tammedön ingenting i Hagfors. Åh, jag kanske borde flytta på mig om jag vill ha jobb. Borde kanske inte vara kvar här, eller? Tankarna går ju hullerombuller. Det känns verkligen som att jag inte vill vara arbetslös efter studenten. Förövrigt har jag sökt skola också, men jag vet fortfarande inte. Jag har ju inte tillräckligt eller vad man ska uttrycka sig. Jag behöver MA.B i många program, dock har jag ju inte den. Jag kan verkligen inte matte! Sen har jag kikat lite på personlig assistent, jag vill vara det till ett barn, yngre än mig. Jag bör då ha körkort och helst skulle man ha gått en undersköterskutbildning i 2år. SKITHÖL! Det går inte som jag vill! Jag kanske borde läsa MA.B efter studenten? Men vem fan vill det, jag kan ju inte!! åh, framtidångest, som vanligt... JAG VILL HA ETT JOBB! Jag borde kika på större lägenhet åt mig och erik också. Tur att någon av oss förmodligen har ett jobb efter skolan.


DET ÄR DU SOM HAR LÄRT MIG ATT KUNNA LEVA UTAN DIG

Det känns tomt, det är ensamt. Ingen är nära, ingen finns nära.
Hur kan man till en början inte svara, sedan stänga av telefonen. Du är den enda som är nära mig, just precis nu. Det stör mig att du egentligen bryr dig men med ditt beroende så finns inte jag med på förstalistan. Jag vet inte om jag egentligen klarar mig tan dig, för när jag tänker efter så faller hela min värld poff, rakt ner. Men jag klarar mig ju. Det är du som har lärt mig att kunna leva utan dig.

WISH. YOU. WERE. HERE.

Erik var borta i morse med när jag vaknade :( Han kommer inte hem förens i morgon kväll. Som tur är så kommer mina fina flickor hit ikväll. Dax för övernattning, mat och mystime. Kan inte bli bättre en lördag som denna. Sen ska vi iväg på fotboll också, eller ja, ganska snart. Men först kanske jag ska, om jag hinner, upp till Geijersholm och äta mat med fina familjen Norberg ♥ Dax att fixa ett ansikte och byta kläder. Borde plocka undan här hemma IGEN. Sen ta tag i disken, men det får bli imellan fotbollsmatchen och kvällen tror jag. ååh gud, jag säger så mycket som ska göras men gör det aldrig... Inte ens jag tror att jag ska diska sen


bäste vovve ♥

TROR JAG.

Jag har äntligen flyttat hem till mitt eget hem efter ett par dagar/veckor i Geijersholm. det är skönt att åka bort ett tag, och då är det så sköönt att komma hem igen!

Finkidinki sov hos oss inatt, när jag vaknade var båda grabbarna borta. Så här sitter jag, fredagen den 13e, ensam, i min zipperall efter att ha sovit bort hela dagen och tittat på gårdagens BBavsnitt. Försöker få i mig lite mat, är dock inte så sugen när jag ska äta själv. Det är så tråkigt! När Erik inte är hemma gör jag verkligen ingenting. hm. Jag gjorde iallafall kyckling röra ala Jolins med pasta!

Nej, med musiken dunkandes i väggarna ska jag nu städa undan, bädda sängen och göra det lite hemtrevligt. Hoppa ur zipperallen och sätta på mig kläder, platta håret och sminka mig. kanske. Dä blir nog ittna utta nö. Vill sola också, borde kanske göra det? Kanske borde slå en pling till tvilling också. dä kör vi på, tror ja.



FEELINGS

Har tillbringat kvällen med min underbara vän Sandra! Har skjutsat lite folk hit och dit, lite var stans. Hon förstår, eller förstår kan nog ingen göra men hon kan tänka sig. Hon är bra hon, min sandroo. Hon behöver inte tillägga någonting, hon behöver inte slänga en dum kommentar eller inte als prata strunt. Det är det som är så bea, vi pratar inte strunt, vi pratar med känslor!

Klockan närmar sig 4, God natt!


GLAD PÅSK!



Jag och Erik åkte hem till mamma förut och åt påskmat tillsammans med henne och Curt! Nu Ska jag Göra mig i ordning för att åkte till Geijersholm, till Eriks farmor och farfar och käka ännu mer påskmat. Tur att det inte är allt för tätt inpå ;-)
Har legat i massagestolen och tagit det lugnt, funderat och tänkt. Jag tror att jag kom fram till något riktigt bra.

ANDAS INTE IN DEN DÅLIGA LUFTEN

Börjar bli jävligt förbannad. Jag är så trött!!! Det är inte okej att prata bakom, till en annan. Inte heller okej att prata dåliga saker om en annan och sedan umgås. Det är okej, om man inte ska umgås med människan. Då kan jag förstå det på ett annat vis, men sen då? Det är inte heller okej att prata te.x om mig, över mig till en annan. Ska du prata, så prata när inte människan hör på. Det är ett stort jävla bevis på respektlöshet och en hög ävla respekt till andra människan. Ett bevis på sån jävla dålig vän. Fy fan vad jävla trött jag är! Jag är så himla van att du ljuger så jag tar det förgivet varje gång. Punkt och slut!

Tack bloggen för att du finns, så jag har något jag kan få ut mina "känslor" på. Jag kan trycka så hårt jag vill på knapparna!!!

ÄR DET OKEJ ATT INTE VARA OKEJ.


NOW I'M HERE

tillbringade dagen i skärjen igår. Tillägsisolerade baksidan av sommarstugan, duktig så! Det var bara jag och Erik och det gick som på räls. Han kan att käärn min!
Ikväll funderar jag på vad jag ska göra. Det verkar som om alla ska ut och vet vart dom ska. Men jag, icke sa nicke. Alkoholen ligger i hallen och väntar på att inte bli gammal. Och du, hoppas du har det så jävla trevligt ikväll. Otrevliga människa! Jag tror jag blir chaufför tillsammans med Erik ikväll, får de hur det blir. Det är något som jag har ställt in mig på iallfall.

flickorna i flajs ♥♥


ALL THE REST

Ibland finner jag inga ord hur tacksam jag är över att ha dig. Ibland tackar jag mig själv för att jag valde dig, och tackar dig för att du valde mig. Ibland önskar jag att hela världen visste vilken underbar kille du är. Jag älskar dig, underbara människa.
min bästa vän, sambo, pojkvän & ovän ♥




BRAD PAISLEY- ALCOHOL

.


EVERYTHING IS MAGIC

Påväg hem efter en tripp till karlstad! Spelar hög musik och dunkar plåten i saaben


HOPPAS ATT DU STANNAR ETT TAG TILL, MITT VÄDER

Sitter hemma hos mammi och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag springa iväg till mormor och hjälpa henne med datorn en sväng. slänger in en bild på min älskade mammi och den yngsta systerdottern Isabell ♥

Underbara väder, hoppas du stannar ett tag till!


SOMEDAY


FÖR SAKNA MÅSTE MAN BLI AV MED DET FÖRST. UNDERBARA VÄN

Det är inte alls som förut. Det är annorlunda, väldigt annorlunda från förut. Jag vill inte ha några bekymmer och prat härs och tvärs över mig. Jag vill ha sena sommarkvällar men en cigg i ena handen och en cider i andra. Runt omkring mig vill jag har massa vänner, alla är vänner med alla och vi ska skåla högt över den tända brasan allihop. När det blir mörkare och varmare i vattnet ska dom som vill, dvs många av dom, springa hand i hand ner mot vattnet. Där jag ska jag stå kvar och ta ett kort när det skvätter massa vatten och blir vågor av lycka! Alla blir berusade men inte överdrivet och ingen spya! När man badat så sätter sig alla runt om brasan med varsin filt inlindad runtom sig i en solstol och lyssnar på spotify genom mobilhögtalare. Jag känner för en sån dag i dag.

Jag minns i somras, vi satt bakom asplundskolan och pratade. vi redde ut saker och ting, fick saker klara för oss och gjorde tester när vi kom hem. Satt ute på altanen i mörkret, rökte ciggaretter och pratade, rökte ciggaretter och pratade, så gick det runt hela kvällen. Heeey, jag ville dela min sommar med dig. Jag vet inte varför, jag kanske kom på det just nu bara för att du inte finns kvar hos mig. Hade du varit kvar, kanske jag inte hade velat det. Men man måste bli av med något innan man kan sakna det. Och, man kan aldrig sakna något man aldrig haft, men jag hade.

HERREGUD PÅ MIG SJÄLV

sitter i sängen, kikat schema och insåg nyss att jag börjar 11.20 i morgon med NK. Dock åkte jag extra till skolan förut för att hämta mina anteckningar osv, men inte nog med det så fick jag hem religions häftet. Känner mig jävligt nöjd på mig själv. Så provet ska jag ju inte göra i morgon och då börjar nästa lektion 15.00. Herregud på mig själv! ÅH

L.E.T I.T G.O L.E.T M.E G.O

Det blev ingen skola för mig idag. I morse vaknade jag med blåsor full mun och jag hade hostat hela natten. Nu när klockan närmar sig 15.00 känner jag inte av någonting. Och självklart, så jävla typiskt! Har legat och tittat på två BB avsnitt som jag inte har sett sen förut, det tog sin tid och nu har jag nyss duschat och satt på mig mjukisera! Måste ner till skolan vid 16.00 och hämta skolarbete. Har NK.B prov i morgon, håller tummarna för mig själv. Jag passar då på att gå på revymöte, när jag ändå är i skolan. Sen ikväll ska jag läsa på prov, fixa naglarna (igen) och bara va tror jag. Det är vad jag har bestämt, men vipps så kan det ändras med ett ruffs och jag gör något heelt annat. Men prov måste jag träna på, det med basta!

Gjorde ett försök med att beställa kläder från bubbleroom igår, ångrade mig som vanligt och skulle göra ett nytt förök idag. Jag har inte hunnit så långt och hinner inte nu, antar att jag skuver på det ett par dagar till :-)


MYSMÅNDAAG

sitter hemma hos mammi. Har kört hennes räsercykel genom hagfors och köpt mig nagelfil, nagelkniv och en franskmanikyr penna :-) Nu sitter jag här, har äggen på kokning och baguetterna i ugnen. Jag, Johanna, William, Johan och mamma ska äta kvällsmat :-)

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA - HÅKAN

känner att jag vill göra något annat än att sitta i soffan och trycka på datorn och lyssna på så ska det låta som går repris från igår. Jag har så mycket jag vill göra men så lite som kan göras. Känns som jag måste låsaupp

HERE AND NOW, FOREVER

Sitter i sängen med en snarkande Erik bredvid mig, myspys ♥
Nu ikväll har jag,Erik och Emma varit på Greas musikalen och fy attan vad bra det var! Herreguuud!! Hade också velat varit med ;-) Satt med ett smile hela tiden.

Nu funderar jag på om jag ska sätta på ett BB avsnitt, bara för att ha något att kika på. har inte följt det men har råkat tittat på det någon gång då och då. Har ju inte kanalen hemma men här i Geijersholm finns den. Bäst att jag sätter på snart så inte klockan tickar iväg alldeles för mycket :-)

DET SÄMSTA MED SÖNDAGAR ÄR ATT MAN ÄR LEDIG OCH VIPS, SÅ ÄR MAN INTE DET.

Dålig uppdatering, igen! Har haft lite fullt upp under helgen känns det som. Igår drog vi ju till Munkfors på innebandy cup med Norab. Det är en slags cup för företag, måste påstå att det var riktigt roligt! Första matchen förlorade vi med 10-5 och andra matchen vann vi med 3-2. vi spelade oavgjorda perioder, förutom första perioden och den absolut sista som vi vann i.
Under kvällen fick det bli kalas hade jag tänkt. Men det var vad jag hade tänkt, som vanligt. Drog mig ur kalaserandet och besökte Leona istället, mycket bättre! Inatt var det bara att hämta hem Erik och åka till Geijersholm där vi sover. "bara", var det inte. dax att torka spya och tvätta kläder!



RSS 2.0