NÄR BLEV JAG FÖR STOR FÖR ATT VARA MIG SJÄLV



JUST LIKE HEAVEN

Nu, äntligen har jag "flyttat hem" till mig och Erik igen. borta bra men hemma bäst! Under helgen bar det av till kolsnäs camping. Träffade ruskigt goa grannar och hade en heeeel skön kväll, trots den lååånga natten på fredag då jag sov i en badenbaden med mitt duntäcke ute på gräsmattan kl 07.00-08.30! Igår sov jag och Erik i Sandras bil, PERFEKT! somnade 03.30 någongång (?) och gick upp vid 09.00 tiden, det satt också perfekt! Nu ligger Erik och sover och jag har tagit över godis skålen för stunden, också perfekt? ;) Har köpt massa filmer idag, har nyss satt på den andra filmen för ikväll verkar faktiskt bra och jag känner igen den tror jag. 


och så tråkig som jag är så har jag ju aldrig några bilder när det händer någonting!

JAG FINNER INTE

shit vad länge sen jag slängde upp ett inlägg här! Har verkligen inte haft tid eller dator. Jag och erik har bosatt oss uppe i geijersholm nu ett tag och ska vara där tills på söndag. den senaste veckan har fiskat hit och dit och umgåts med goooa människor. för att avsluta veckan ännu bättre så har jag, erik, johanna, elin och sandra fixat boende på campingen i kolsnäs. vi åker dit i morgon och blir där tills på söndag så jag kommer förmodligen inte att slänga upp några inlägg då heller. idag är det kanon fint väder och varmt ute och jag hoppas att det håller i sig så vi får ett fint väder i kolsnäs! Ha det bra alla, hörs till veckan alla ;)
just nu: sitter hemma hos tvilling som har tvättstugan idag. tittar igenom mina bilder på datorn från förr då vi var två ägare på den ;)

I FOREVER KEEPING MY ANGEL CLOSE

Vaknade sent idag, så sent så jag vågar knapt säga när, haha. Nu har jag nyss ätit potatis, senapssås och korv. Ska när som helst hoppa in i dsuchen och sen ordna här hemma. Disken ska bort och soporna ska till soprummet. Det är så att jag och Erik ska vara i geijersholm tills på tisdag.
Idag får vi se vad kvällen bjuder på! Kanske får bli en tur ute på sjön med Emma och Pontus om vädret sprickar upp lite.

DET FIXXAR SIG

Det händer mycket runt omkring!! Illamående, svimmande och gudar vete allt vad som är. Jag har iallfall färgat mig röd i håret och umgåts med Hanna i kväll. Satt hemma hos Linn med henne, Milan och Bäcker ett tag innan dom drog till bryggan. Nu har Hanna nyss gått hem och Johanna har kommit hit. Hon ska natta över hos mig eftersom min pojkvän är ute på kalejs med några ikväll. Nu ska pyjamasen på och jag ska sova!
ännu mer färg ska i håret, det ska bli mörkare på något vis, det fixxar sig...

JAG HINNER LIXOM INTE MED

shiiit! Jag gör så mycket om dagarna känns det som, så jag hinner verkligen inte med att skriva ner allt här. Jag har iallfall varit i liseberg i två dagar tillsammans med Erik, Marcus och Johanna. sov över och hade det riktigt kul! Sen har jag varit ute och åkt med båten tillsammans med Erik, johanna, Madde och Hanna in rådabeach! Jag har hunnit med att passa Leijah igår och idag är jag här igen och passar henne. ska vara här tills sju ikväll jag och Johanna :) Har spenderat kvällar ute med roligt folk och igår var jag med papi och tog raggarvarv i hans nya bil! och shiiet vilken bil han har skaffat sig, det är något att övningsköra i ;) Kommer förmodligen leka med belysningen inne i bilen eller titta rätt upp där han har glastak hela vägen, haha! Ska försöka slänga upp bilder någon dag på allt som rör sig runt omkring (som jag alltid säger men aldrig gör). Nu ska jag lägga mig i soffan och titta på TV tills Leijah bus vaknar. Senare kommer jag nog inet heller att blogga så mycket, pratade på att vi skulle åka iväg och bada runt 7. SEYAA

UPP OCH NER, NER OCH UPP.




Sitter hemma nyduschad och trött. Har spenderat hela dagen i vattenparken i sunne med världens bästa erik, marcus och tvillingsyster (som ingen av er kan har missat ;). Nu strax ska jag börja packa och göra klart baguetterna som nyss varit inne i ugnen. Erik är och hämtar tejp och grejer till sin stortå som har nageltrång. Samtidigt hämtar han upp Marcus. Johanna kom precis innanför dörren och höll på att skrämma skiten ur mig. Så ja, nu ska jag göra klart det sista och bädda för Marcus och Johanna, sen ska vi fanimej soooooooova ;)

GOD MORGON VÄRLDEN, HÄR KOMMER JAG

..så vart går färden? vart åker vi idag? haha, gamla Jimmie janssons låt så här på morgonen. Jaha ja. Är uppe och har nyss packat badväskan. strax ska all mat och fika ner i kylbagen så är nog allt klart sen. Marcus kommer om ca en halvtimma, dags att klä sig och få i sig lite frukost och väcka Erik kanske. Får nog slå en pling till tvilling också och se så hon är vaken. Med ett morgon humör som mig så är det INTE okej att ha ett myggbett under foten, för fyy vad det kliar hela tiden. blir tokig :( Men, inga sura miner! god morgon
bara för att det var hundra år sedan jag var till sunnes vattenland så slänger jag upp en över 2år gammal bil på mig coh Erik ;)

TOKIGA, GALNA GREJER PÅ GÅNG.

Jag och erik har haft Johanna och Marcus på besök efter att vi har varit i ransäter och kikat på pensionärerna som dansat, haha. På vägen hem hade vi laddat upp med badkläder så vi stannade vid rådastrand där det var huuur varmt som helst. Gjorde faktiskt mitt första dopp i sverige för i år.
Vi har gjort köttfärssås och spaggetti nu på kvällskvisten och kycklingsallad tills i morgon. Åh gud, vi är knäppa som hittar på ännu mer tokiga saker i morgon kväll! avslöjar nog kaaaanske senare ;) Jag älskar fanimej att umgås och hitta på tokiga, galna grejer med dom!

DET REGNIGA VÄDRET BJUDER PÅ VADÅ?

sitter hemma hos storasyster Linda. Väntar på att Marcus och Erik ska hämta mig. Ska umgås med dom busfröna ikväll. Vi får väl se var det regniga vädret bjuder på. I morgon bär det av till sunnes vattenland iallafall, hoppas vädret blir någorlunda bra :) stora syster, tvillingsyster, älskling och Marcus. puurfekt!

SOM TVÅ SPECIELLA MÄNNISKOR

myggbett under foten - check! Är nyduschad och klar, ska göra mig ett ansikte och sätta på mig kläder. Funderar på om jag ska promenera bort till mammi som får främmat av storasyster Camilla med familj idag. Men först, mat! Senare skulle tvillingsyster höra av sig, hon skulle fotografera Leijah trölle ♥

ATT UPPLEVA OCH RESA ÄR MIG.

har förresten tillbringat min kväll med massa folk, äntligen! Den började hemma vid Leona med tvillingsyster. Sen bar det ut på en sväng med Sandra och Elin i bilen. Den fortsatte hemma vid tvillingsyster tillsammans med Erik och sist hemma vid Jocke. Det absoluta sista var en kort promenad. Lämnade Johanna och sedan Jocke. Nu sitter jag här och lyssnar på ACn som går i full varv. Ska strax lägga mig bredvid min Erik som har fått semester i tre veckor så nu jäädrans ska det resas och upplevas. G-NIGHT ♥

ETT HELT KLICK ÄR INTE O.K

Äntligen gjort en ny blogg! Blev så trött på den andra, den var så vit och tråkig. Ska ha kvar den ett tag till så jag inte ångrar mig. Ska iallafall testa se vilken som "klickar bäst" ;) Så här tråkig som bilden är, är min andra blogg! inget liv i den alls. helt originaaaal, haha

RSS 2.0