THE KOPP HOS MORMOR

Vaknade tidigt, somnade om hundra gånger innan jag gick upp! Nu har jag nyss fått mig frukost. jätte gott, speciellt hos mormor :-)


DET SPELAR INGEN ROLL HUR PLATT PANNKAKAN ÄR, DEN HAR FORTFARANDE TVÅ SIDOR.

Sitter hemma hos mormor. Hade nog min värsta skol dag i går. Hade ont i magen nästan hela dagen! För att inte upprepa min sämsta dag stannade jag hemma idag. Det absolut värsta jag vet är att ha ont i magen, kanske just för att det kan vara så mycket olika saker i magen som är fel? Jag vet inte jag.
Hösten är iallfall här med stora steg. Det blåser, regnar och är kallt. Hade massa ljus tända förut och bara mööös i soffan. Det blir ju så kallt när jag vädrar, brr! För övrigt är det snart min efterlängtade födelsedag, weeho


TAR HELST FREDAGEN SOM DEN KOMMER

Har slutat praktiken för idag, har äntligen helg! Måste säga att dom senaste två dagarna har jag lärt mig så himla mycket om allt! Tack Christina! Har sååå mycket att skriva om i praktik dagboken nu.
Sitter hemma hos mormor och äter onyttigheter just nu, men strax ska pennan glöda! Fredag förövrigt, har mycket tid nu på eftermiddagen innan Erik slutar. Har bokat tvätt tid, käkat mat och tillbringat en gnutta tid här. Får se vad kvällen bjuder på, har inte så mycket planerat. Tar helst fredagen som den kommer :-)


RSS 2.0