WEHOOO BRA LÖRDAG IS THA SHIT

Ligger i soffan och erik i andra. Besökarna simon, johanna och ebba har tagit över vår säng. I morgon kör det av till sälen +albin och finkan! Hur kul som helst om du frågar mog. Hoppas på en bra och rolig vecka där. Snowboarden är packar, alkoholen är med och mina väskor är fullpackade i kläder osv. Gaaaaaah :-D

Idg var jag, johanna och erik till mangskog där min syster bor. Åt mat, fikade och lekte med barnen. Dunder mysigt!
Här är en liten prinsessa men den som är äldst, hon skulle vara lik erik med keoa och glajjor ;-) tröllong


LIVET ÄR ALLT FÖR UNDERBART

  • Tvilling fixar mat
  • nyförlovad
  • angels and airwaves i hötalarna
  • det är fredag
  • jag har lov
  • skriver lista på vad jag ska ha med mig till sälen på söndag
  • har världens bästa vänner
  • har världens bästa pojkvän
  • har världens bästa syskon
  • världens godaste syskon barn
  • åker till mangskog för att träffa Killi (största syster), Matilda och Isabell(syskonbarn) i morgon
  • har svärföräldrar sen tre år tillbaka som jag tycker om från topp till tå
  • farfar och mormor som alltid ställer upp
det enda som fattas är mammi som väljer flaskan denna månad och pappi som ligger på sjukan. Men vet ni vad? Jag älskar er, ni är bäst!!! Vad vore jag i min glans, om inte ni två fans?














love to all

ERIK 24-02-2012



se vad min älskling kom hem med förut! Lycklig!!! Älskar dig ♥

SOMEDAY

Sitter hemma hos mormor och har gjort det mestadels av dagen, från och med att jag slutade skolan. Skönt! Just nu värmer jag och Johanna mormors hembakade bröd till kvällsmat. mumma!!! Vaknade och hade en dålig dag, allt var fel tror jag. Stackars Erik får stå ut med allt. Men det har ändrats för idag hände någon stort för mig. Något som jag inte har gjort på jätte, jätte länge. Inte under hela gymnasiet. känns skönt, som om en stor del av sätt sig på rätt plats. Eller om en stor sten har lossnat från axlarna :-)

GODINGEN

jag tror att jag får sluta använda Eriks mobil när jag bloggar, eller kanske logga ur mig. Smöl-killen är så goooo!!

Älskar dej jolin <3

Hej smöla du vet att jag älskar dej.<3 och det säger ja med STORA BOKSTÄVER ÄLSKAR DEJ <3


TJEJ-TID MED MEJ SJÄLV.

Dåligt bloggande av mig! Idag har jag varit i skolan, dolat och haft mig. Har ätit tacos (igen) med erik, johanna och johan. Sedan bar det ivä på hockey med erik och erik där jag träffade milan och hanna. Nu ikväll har jag tagit en kokhet dusch och smörjt in mig med min sockerskrubb <3 älskar den! Nu ligger jag i soffan med min nytvättade(<3) pyjmas insmord i ansiktsmask! Precis vad en sådan fam behöver, helst hela veckan. Tjej-tid med mig själv! :-)


SÖNDAGS TVÄTT

Sitter i soffan och kikar på 112- på liv och död. Världens bästa program! Väntar på att klockan ska gå så att min och eriks tvätttid börjar. Ska bli skönt att få allt tvättat, äntligen! Tiden har vi ända till klockan 22.00 ikväll. Efter tvättstugan blir det ett svandyk rätt ner i sängen! Da för skolan i morgon :-)


KORFATTAD LÖRDAG

Åt tacos med Erik och Erik. Skulle till sunne, vände på höjden pga isbana på vägen. Drog hem till linnea, emma och ebba. Skrattade åt gamla bilder och filmer. Saknat den gamla tiden på kyrkheden. Alla människor där <3 Åkte hem. Körde fast med bakhjulsdriven volvo på isgatan. Bytte bil. Är hemma. Poppat poppcorn. Finkan sover hos oss i natt. GOD NATT :-)


SJUUUK. FÖRKYLD

Ligger hemma idag igen. Det börjar bli väldigt långtråkigt nu faktiskt. Älskling har kommit hem iallafall så nu är det liv i lägenheten igen :-) Måste säga att det är förbannat tråkigt att vara själv!

Enma och ebba kommer till hagfors idag, om jag förstod rätt? Vill umgås med dom två!!!


DIREKT UTSLÄJJJA

Haha, världens godaste älskling har gästbloggat ser ja. Blev lite förvånad må jag säga :-) godingen dä!!

Nu sitter ja direkt utslagen i soffan, ska samla kraft och bege mig bort mot sängen. Har varit i karlstad på en tripp med madde nu under kvällen, det var trevlans :-) sådana grejer som man bara måste uppleva ibland. IMPULS! Bu, direkt nu precis ska förkylda jag lägga mig. Ååh!!


<3

Hej älskling du kommer märka detta nästa gång du bloggar :) ville bara säga att jag älskar dej <3


EN BILD

Säger mycket och mer därtill


ALLA HJÄRTANS DAG

Gofika med erik <3

Kladdkaka i hjärtform och blåbär/hallon i hjärtskålen!


PUNKT OCH SLUT!

Känner för en iphone, vill inte ha min HTC längre. It sucks! Vill ha instagram som alla andra, vill kunna höra det jag vill utan att behöva låna eriks mobil. Vill inte ha en mobil som jag fuckar ur med hela tiden. Den är seg och jobbig! Punkt och slut.

I morgon är det alla hjärtans dag. Älskar min Erik <3 va nog allt jag ville säga, GN!


JAG VILL HA JULMYS. FAST. VÅRMYS. TYP NU.

vill ha en sån där kväll jag hade dagarna före jul, då jag hade hem massa olika vänner och hängde upp julklappar i taket. svarade man rätt på frågan som jag och Erik ställde så fick man klippa i snöret för att få ett paket. Svarade man fel gick det över till nästa person bredvid. Hade jätte mysigt, bakade pepparkakor och såg på sunes jul. Hm. jaag känner för en sådan kväll igen, dock utan julklappar och julmys. typ vårmys? dax att planera känns det som! Just nu sitter jag hemma vid mamma och strir. Väntar på att Madde ska höra av sig så jag får stri lite med henne också. hej mässä.

I LOVE

YOU!


LÖRDAG VAR SÅ JÄVLA BRA!!!

Hade en sån sjukt rolig kväll igår! Slutade 02.00, åkte med emma, hennes mamma, linnea och kevin till gunnerud för att släppa av emmas mamma. Sen bar det iväg till hagforspizzan för att käka kebabtallrik. Erik kom och häntade mig tillsammans med albin, skjutsade Ida och koockan va helt plötsligt 05.00. På vägen hem fick vi plocka upp en ensam pojk som gick efter vägen. Han gick åt fel håll och hans vänner hade åkt ifrån honom. 5mil bort skulle han, rätt upp i skogen! Vi skjutsade dit honom, åkte fel, kom in i dalarna ett par gånger fram och tillbaka. Han var jätte trevlig och det var kul! Klockan var alldeles för tidigt på morgonen när vi kom hem, lätt värd kväll!

Vaknade vit halv ett, trött som fan! Har varit på handling och tankat eriks bil. Nu är erik i diskinga och jag ska plocka in maten i kylen, städa och fixa mat tills albin kommer och ser på kontoret tillsammans med oss ikväll :-)

Hur trött är man om man märker att man har foppaskor på sig ut mitt i vintern, när man ska på handling? Fan.


RALLY 2012

Har varit på sprinten vid valhall idag och tittat på rallybilarna :-)
just nu sitter vi vid öltältet med eriks familj, farmor+farfar och kusin och farbror :-)


FREDAG

Har myst ner mig i soffan och som vanligt med min underbara filt som egentligen är Eriks som han fick i julklapp. Aa skit samma!! Jag skippade iallafall öltältet ikväll, orkar inte med alkohol och fulla människor. Finner ingen mening med det, som vanligt. Är skit taggad till en början men när det väl gäller ballar jag ut. Jag är så tråkig!! Nu ska jag mysa ner mig intill Erik i soffan <3 min älskling! Förövrigt tror jag att jag skippar hotell monicas i morgon också, någon som vill köpa förköp?


EVANGELINN 19ÅR

Sitter hemma hos linn och gör "jag har aldrig" haha :-)
på bild: mig & emma


SKÅL

.


DU BER ALLTID OM MER

Jag och johanna håller på att göra oss i ordning för kvällens kalas. Jag har lockat håret än så länge, haha! Erik kom nyss hem efter att ha varit och åkt fyrhjuling. Förresten så är Albin här och hälsar på :-) erik är chaufför ikväll om någon behöver skjuts :-)
Köpte ny foundation förut, kanoners! Fick med mig en ny marscara också, ännu mer kanoners. Hoppan på en bra kväll!


UPPE TIDIGT.VAKEN SENT.

Onödigt att sitta uppe dom extra minuterna jag var vaken, klockan 09.54 var jag pigg som tuppen! Fan. Dax att fixa frukost, göra sig fräsh inför kvällen, rota fram lite festligare kläder, städa och sist invänta emma och johanna som ska hit och vi ska göra oss i ordning tillsammans. Så set nog min dag ut, ja.


GODI NATTI

Halvligger i soffan med filten över mig. Tvingar mig att vara vaken för att orka vara upp i morgon kväll/natt. Men jag ställer frågan till mig själv. Varför?? När Erik ligger i sängen och låter som en gris med sin täppta näsa. Stackarn är sjuk, men huuuua vad irritersamt. GOD NATT!


HEEEEY

Skippade redakins matchen idag och fixade mitt hår istället. Har färgat det och förlängt det, igen! Vet inte hur många gånger jag har satt i och ur hårförlängning. I högstadiet, dvs från årskurs 7-9 hade jag det jämt och speciellt i 8an. Vet inte varför, men har alltid gillat att dola med mitt hår :-) så ja, nu är det tillbaka! Får slänga upp en bild på gamla mej, tagen för hundra år sedan. Enda skillnaden är väl att håret är lite längre och tjockare nu, lika så jag!


OM JAG BÖRJAR

Borde tvätta alla kläder, borde duscha och borde egentligen mycket därtill. Städa och fundera över kläder under helgen. Jag ska INTE frysa när jag ska ut. Och förresten så borde jag tvätta min jacka också. Vart ska jag börja, om jag börjar?

Ikväll är det sista hemmamatchen för redskins också, borde traska upp och se på den också :-)


ALLT OCH INGET

Har varit hos mamma och glott på TV och mysit. Nu sitter jag i bilen, ska köpa pizza åt pappi och sedan åka till råda där han jobbar för kvällen. Ska förövrigt hämta rallypassen som han har köpt till mig, erik och johanna :-) snälla pappi <3. Sen är det raka vägen hem till sängen för att orka upp på praktik till morgonen. Fredagen är alla lediga pga rallyt. Har funderingar över kvällen, vet inte riktigt vad jag vill hitta på med. Öltältet ska jag till iallafall :-)


BAKELSE. STUDENTMÖSSA

Slänger in en bild på en bakselse av alla 12 jag har gjort idag. Funkade inte att lägga upp bild på alla? Hm. Kanske funkar ned några iallafall, spörs. Är ju förövrigt nybörjare på detta. Inget proffs som har gjort precis..
Har fått min studentmössa idag, för jag ska ta studenten för jag ska ta studenten. Fy fan vad jag är bäst.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2838085/images/2012/pic_188414780.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2838085/images/2012/pic_188414780.jpg" class="image">


FULL RULLE

Åh guud, bakar för fulla rullar! Ska gör bakelser/tårta på skapande verksamhet i morgon. Ska göra bottnarna nu så jag slipper göra det i morgon. Det är bara jag, emelie och enma som har den kursen på 150p :-) ska bli så kul!! Får slänga upp bilder i morgon.
Nu ska jag, rasmus, marcus och erik titta på wipe out, haha kommer skratta ihjäl mig :-) förövrigt tror jag att jag är sugen på rally?! Känner mig taggad ;-)


SÄNGEN

Såhär sov vi igår. Har man bara en säng så får man lägga sig på tvären och sova, sköbt sov jag också! Tro det eller ej :-)


SKÖN.T. UMGÄNGE

Johanna ligger i sängen och snarkar, bredvid ligger marcus och rasmus. Jag ligger raklång i soffan med en filt över mig och min erik ligger i soffan bredvid inåtvänd mot väggen. Jaa, här ligger vi och har det bra... Har varit ute på sjön hela dagen!


OBOY. TOAST. GODIS. JÄGARNA. PIMPLING! IDAG, IMORGON.

Sitter i soffan med älskling, tvilling och rääz. Har ätit toast med ost & skinka och nu rullar filmen jägarna2, till det har vi godis förstås. Nu har vi handlat mjölk och lite smått tills utedagen i morgon. Oboy ska i termoserna och korvarna + brödet ligger på tining. Jag och johanna har förresten fått varsin termos av rasmus, godingen det! :-) vi bestämde oss för att pimpla, waaap waap! Och ännu en sak, johanna och rasmus ska sova här!!!! :-D


Haha bilden!!!! Hade roligt på bergvik, dessa två iallafall


MOT KARLSTAD

Sitter i bilen påväg till karlstad med erik, rasmus och johanna. Tvilling ska hämta sin balklänning och killarna ska köpa sig fluga/slips! Och en mat bit på de också innan vi åker hem och tar fram pimpel sakerna tills imorgon :) hörs senare kanske puss i påsk!


TANKARNA SNURRAR RUNT, INTE BARA PÅ MIG.

Att en förälder, kan låta sitt barn se, höra och uppleva, få tankar och minnen om sin tidigare barndom. Att ens låta sitt barn få uppleva. Saker och ting som påminner, ge människorna styrka, få deras inre att sättas på plats igen.


GN!

Måste tillägga att min erik gjorde mat förut när jag stod i duschen, snutten dä! Och nu sitter jag här i pyjamasen och tittar på reprisen av melodifestivalen. Ska sooova! GN LOVERS


JAG HAR DET BRA IDAG


FYRHJULING, GRILLAD KORV OCH KYLA.

Har precis kommit hem och bäddat ner mig i soffan. Har tänt ljus i lägenheten och skruvit upp elementen. Har varit ute och åkt fyrhjuling med erik och tvilling, finkan ich anna kom och besökte oss också, dom hade en egen fyrhjuling och lektr med. Eller ja, finkan lekte med sin och erik med sin :-) jag fick leka också, haha fy fasan vad kul det är!


EBBA OCH EMMA.

Tillbringade min kväll med ebba och enma igår. Hade hur kul som helst, pratade om allt och alla och skrattade både med och åt dom :-) längtar tills vi åker till sälen vecka 9! <3


KALLT.

Det var kallt i morse, Inte riktigt 29grader men nästan!! Nu sitter vi och kollar på reprisen av hemliga miljonärer gud vad hemskt det är :-( stackars barn och familjer.

Strax ska mari och simon åka hem, har varit riktigt trevligt att ha dom här. Ikväll hoppas jag att få umgås med emma, ebba och linnea. Får se vad bruttorna ska göra :-)


ÄNTLIGEN HELG. FREDAG OCH POJKVÄN. VÄNNER OCH MYS.

Äntligen hemma! Har haft det super bra hos syster. Nu ikväll har jag handlat mat, varit på valhall och tittat på hockey och ätit mat med älskling, Mari och Simon. Nu sitter vi och tittar på film, har tänt ljus och lagt oss i soffan allihop. Mys pyys!! Jag somnar straxx, är super duper trött. Kommer antagligen somna här i soffan och tvinga mig till sängen så detta blir mitt inlägg för ilkväll. Trevlig helg allesammans, det ska jag ha! :-) PUSS


NEXT STOP, STAN. NEXT STOP, HAGFOOORCE

Sitter hemma hos storasyster och väntar på att Ebba ska komma. Om ca en timme går bussen in mot stan och hoppas att tvilling hinner med den hon också :-) Annars får vi ta den senare bussen, med lite tajtare tid till bussen mot hagfors. Home sweet home ♥ måste erkänna att jag har saknat min ärik där hemma. Ska bli skönt att komma hem. Har Mari och Simon med mig hem, ska bli trevligt. Sen är ju tvilling med och mina gamla favoriter Emma och Ebba. Full bussen och full Hagfors i favoriter helt plötsligt! Nu ska jag plocka ihop mina grejer, slänger väl in ett inlägg sen någon gång. kanske.

GE MIG SOMMAR, JORDGUBBAR OCH MJÖLK


BALKLÄNNING. JEANS. KARLSTAD. EMMA. SYSKON.

Har umgåts med underbara Emma idag! Hon blev med mig, tvilling, storasyster och Leijah och tittade på balklänningar. Äntligen fick jag mig en! Inte en för tråkig och inte en för överdriven. Man tager vad som passar. Satt skönt gjorde den också, och för att inte få lika någon annan så fixar hon pärlor på min klänning, med andra ord lite egen designat ;-) När man köper en klänning för tusenlappar och ska använda den en gång är det inte värt att ha lika någon. visst, det händer men ska det hända ska det inte vara medvetet :-) förövrigt så köpte jag inte bara en balklänning idag, fick mig ett par jeans. HÖR OCH HÄPNA, ETT PAR JEANS. äntligen :-) Har jenas, men inte min typ av jeans. Har man kurvor och lite mer kärlekshandtag (som jag) än andra så ska dom inte vara jätte låga. Åh, är jätte nöjd med dagen! I morgon är det dags för hemfärd. Måste säga att jag behövde verkligen en onsdag-fre här i Karlstad :-) Tack underbara syster, och tack till tvilling som fick med mig. Tack till Leijah för att du är så underbar när man passar dig ♥
Jag och Emma för några år sedan, i höljes hos min farfar :-)

SOV-GRIS. LORTE-GRIS

Har precis vaknat från att sovit middag med Leiijah. Hon sover än men jag är uppe på benen. Funderar på att duscha när hon ändå sover, eller om jag ska vänta ifall hon vaknar? hm.. Emma kommer till mej sen också en sväng! Perfekt om du frågar mig!! :-) Sen slutar tviling praktiken vid 4, då ska ja kika på balklänning. För att spara lite tid borde jag ju gå och duscha nuuuu, vill väl inte testa klänning som lortgris heller :-)

MOSTER ÄLSKAR SINA TROLL

jahapp, jag blev i karlstad jag med! Haha, tvilling fick med mig när det var 25 minuter kvar tills bussen gick. Dessutom satt vi hemma hos mamma så jag hade inte tid att gå hem och hämta grejer. Så ja, nu sitter jag här. Ska passa Leijah i morgon, ska bli så kuul :-) Senare i morgon ska jag leta balklänning och förhoppningsvis ska jag hitta en! spännande spännande. Min kära vän Emma Nilsson skulle höra av sig till mig när hon sltade också, åh gud vilken bra dag :-) Men som sagt, mycket snack och liten verkstad är väl vad jag säger om mig själv, haha! Ser ju bara hur det blev idag.
underbara Leijah ♥ saknar mina andra två troll i mangskog också, moster älskar eeeeeeeer!

MYCKET PRAT OCH LITEN VERKSTAD

Sitter hemma hos mamma som bjudit mig och tvilling på skinkstuvning och pasta, satt gott i magen efter en skoldag som denna. Mitt hjärta är i Karlstad och min tvilling ska strax till Karlstad. Känner mig uttråkad. När älskling kommer hem ska han på skoterkurs också, får tillbringa min kväll ensam. Kanske skönt ändå? Ska dega ut mig i soffan och kanske se på en film. Vore något de, men mycket prat och liten verkstad brukar det vara. får se hur kvällen ser ut!

SAKNAR NELLIE OCH MITT RÖDA HÅR.


RSS 2.0