TA DET LUGNT IKVÄLL DET SKA INTE JAG GÖRA

sitter hemma hos ebba tillsammans med henne, Linnea, Emma, Hyla, Josse och Jolin. Jag, Emma, Ebba och Linnea har haft fyron kväll här. Har ätit mat och gojsat oss riktigt. Nu är groggarna i magen och ännu mer ska ner, ta det lugnt ikväll gott folk! Det ska inte jag göra :-) PUSSSS

DET KANSKE VORE NÅGONTING

hade ful header, gjorde ny ful header.
försov mig, fortfarande trött.
hungrig, nyss ätit.
vaknade sent, klockan är fortfarande lite på dygnet.
vill städa, städade för inte alls länge sen så nej.
vill ha helg, ändå var jag ledig måndag, tisdag.
vill tvätta kläder, har ingen tvätttid.

dock har jag hårfärg hemma, kanske ska ta och göra något åt det? Ta en dusch och fräsha upp mig kanske vore något...


STEKHETT VÄDER

Vaknade inte när jag skulle idag, tyvärr. Just nu sitter jag hemma hos mormor som har bjudit mig på glass. När Erik slutar ska vi iväg till Norab och plocka lite på utsidan, köra iväg lite skräp osv. Sen gör vi nog som alla andra kvällar, åker hem till finkidinki och tillbringar tid där. Han har ju köpt ett biljardbord så där är nog grabbarna bus ett tag framöver :-)

Har förövrigt varit i sälen hela helgen med favoriterna! Spelade bowling, drack piggelin drinkar och bara tog det allmänt lugnt. Erik la sig halv tio på fredagskvällen, så social var han mot mig och finkan den kvällen ;-) 




AHSDKJASKDASL

sitter hemma och lyssnar på musik. Har volymen i bott och jag gillar det. Kikade på tvn förut och hittade en ny favorit som både var snygg och bra på att sjunga.
Johanna är här på besök, som tur var hade hon med sig sin dator så jag kan nörda lite. Saknar den här datorn så mycket, har alla bilder och allt gammal på här. Saknar förövrigt min och Johannas lägenhet med fem rum o kök!

WEEHO

sitter hemma vid mamma, ska få i mig kolpudding innan jag ska börja skolan. Har tre lektioner inställda idag och det är just därför jag börjar så sent. Idag ska vi prova stundentmössor, weeho :)

THIS IS REAL

Sitter hemma hos världens bästa mormor




JAG VET INTE VAD, JAG VET INTE HUR MEN DET HÄNDER. JAG VET INTE VARFÖR

sitter hemma vid mamma och myser. Det är så mysigt hemma hos henne, det är så mörkt ute. Vi sitter och kikar på ensam mamma söker, där hagforsbon är med. Är lite roligt att så många hagforsingar är med på Tvn nu för tiden. Först massa på nyheterna, sen lyxfällan och ensam mamma söker.

Jag vet inte vad, jag vet inte hur men det händer. Jag vet inte varför.

VÄLDI

fesking? kanske får bli rätta väldi Tarsby iställ, vem vet?

IT'S FRIDAY

vaknade med hosta och snorig, igen. Stannade hemma idag. tycker att det är onödigt att smitta ner alla barnen :( just nu sitter jag hemma vid mamma och väntar på att hennes kyckling gryta ska bli klar så jag få mig maaat någongång. Har hunnit att fixa dop present till lilla Isabell idag. Det är redan dop till helgen, känns som om det går jätte fort. Alla prinsessorna växer och blir så stora. Både Matilda, Leijah och Isabell ♥

från det ena till det andra, its friday! Vad gör en sådan som mig ikväll? kanske drar på en fisketur eftersom det har varit och fortfarande är fint väder. Får se om jag får med mig Erik och någon mer.

.

Livet måste bli värre för att det ska kunna bli bra tillslut


VI FÅR SE

sitter hemma hos mormor. Har fikat lite och tittat på hennes gamla smycken. Är helt slut efter första dagen på praktiken idag, ändå gick jag inte alls lång tid. Jag är på ASYL för dig som undrar. Det är för invandrare som inte rikitgt förstår sig på det svenska språket och räkningen. Verkar jätte spännande! Får se hur det går framöver. Endel kan inte svenska alls och andra bättre.

Erik lämnade förövrigt in datorn igår, bättre att köpa en ny dator fick han som förslag. Får se hur länge det dröjer innan en ny dator är hemma hos oss. Antar att jag inte får sitta vid den ett splatt, efterom båda datorerna inte fungerar som dom ska pga att jag sitter där. vad fan gör jag?! läser aldrig mail, sitter vid facebook, bloggar, skolarbeten, google?! Jag kan inte göra fel, haha!




HALLLO

sitter i skolan och arbetar med grupparbete tillsammans med Rasmus. Strax slutar jag äntligen! Har ont i huvudet, behöver sömn!! Blir en tidig kväll hemma hos mig ikväll. Har haft idol kvällar hos Finkan förut, men ikväll blir det hos oss skulle jag tro. har fortfarande ingen dator, så jag är fortfarande drönig på min blogg. skriver inget vettigt! <3

I WANT TO WAKE UP NEXT TO YOU

God morgon! Vaknade flera gånger nu tidigt på morgonen av att jag drömde flera mardrömmar. Vaknade, tänkte vilken mardröm jag drömde, somna, vaknade osv osv osv. Kan nog vara den mest invecklade, konstigaste, verkligaste mardröm jag någonsin drömt! Skulle gärna vilja skriva detaljerat men guuud vad invecklat det skulle bli. Om jag säger så här: gammal pojkvän, mcdonalds, blodig bilkrock som resulterade att tvillingparet skulle begravas, sandras lägenhet som Nicklas bodde i, och sen?! åååh, den var helt knasig! Ja ja, från det ena till det andra. nu är jag till liv igen, ska ta mig lite frukost och se om min älskling vaknar till liv någongång. Han bara snarkar och suckar... Funderar på om Tvn ska få stå på högt och persiennerna ska råkas ta upp för att kika in vädret ;) eller släppa in dom små vovvarna till honom så dom käkar upp honom, tror du det funkar?! Får testa! Han sover förövrigt på soffan, eftersom hundarna skällde i morse, haha!
idag bär det av mot vårt hem igen, får se om jag får liv i någon dator. Känner att det skulle behövas faktiskt!


JAG ÄLSKAR MIN UNDERBARA ERIK!

börjar min mening som jag har gjort som senaste inläggen, "fy attan vad jag uppdaterar dåligt". Men som jag skrev sist så har jag tyvärr ingen fungerande dator hemma. Det är nog inte meningen att jag ska slänga iväg tråkiga blogg inlägg nu för tiden. Under hela veckan har jag varit sjuk, trodde helt och hållet att jag skulle gå åt häromdagen. Min astma tar verkligen död på mig! Jag hatar den verkligen! När jag väl tar medicin så är det lätt att jag tar för mycket och blir skakis också, eftersom jag har en "starkare" än vad jag har haft vanligtvis. shit the same, nog om mig! Jag och Erik har iaf varit i Geijersholm nu och ska vara här ända tills i morgon. Skulle egenligen varit här hela helgen men fick ändrade planer på telefonen idag :) Ska vara hemma i lägenheten hela helgen, men ett litet besök ska jag få, wihoo! Och förresten, så önskade jag att jag var ledig ett sommarlov till. Det är så skönt att inte ens behöva tänka på tid, datum, helg eller vardag. Det enda man behöver tänka på är plats ovh vilka underbara vänner man har ♥

försövrigt är snart snön här!


RSS 2.0