KISS AND GOOD NIGHT

Behövde inte jobba i morgon med tanke på att så många barn skulle vara lediga. Hade jag tyckt att det var roligt och att jag trivdes skulle jag aldrig gå med på det eftersom jag är lovad den tjänsten, den dagen. Men nu blev jag bara lycklig, herregud. Känns dumt att behöva känna den känslan när det gäller jobb men fan!

Nog med det, längtar till morgondagens tur mot sälen! Hoppas att det blir en lyckad helg :) puss och godnatt så länge.


KYRKHEDENSSKOLA I LOVE YOU

Nu när jag jobbar på skolan i ekshärad har jag insett hur mycket jag saknar det. Herreguuud vad jag vill gå om 7an, 8an och 9an.
Just för att reta Karion (i sjuan),
köpa molusk varje torsdag,
gå den "sämre-engelskan" med Rolle,
alla klasskamrater,
cykla till skolan med min bästa vän,
spela kort vid det runda bordet
tjuvröka bakom gympahallen
träffa nya vänner
kladda i skåpet
tillbringa rasten i chillrum
gå ner till godisaffärn på matrasten
för att kunna åka med bussen till gunnerud
första kärleken
åååååååååh ja vill så gääärn. Sen vill jag stoppa tiden med Emma, Ebba och Linnea i gunner. Åh, sova hos Ebba på vardagarna och åka buss till skolan. Lånbyta kläder, fixa första fyllan och tjuvröka ciggaretter. Cykla fram och tillbaka till Linnea, sitta vid rampen vid fotbollsplanen. saknar Amanda, min första och enda bästa vän. sitta vid varsin dator och leka post med Joel. Hoppa i kaninhopp med kaninen hon hade. Cykla överallt och köpa fika på moccacino. Åka på innebandyträningar och cykla fram och tillbaka tillsammans.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VAD JAG VILL TILLBAKA. KYRKHEDENSSKOLA JAG ÄLSKAR DIG! DU ÄR DEN ROLIGASTE SKOLAN JAG NÅGONSIN GÅTT I. LÖÖÖÖVERÄ
 
 
 

TODAY IS TODAY

vaknade, gjorde mig i ordning, åt frukost och satt och väntade på att klockan skulle bli 12 så jag fick åka till jobbet. Sen när klockan blir fem står pappa parkerad på parkeringen, vi åker hem och äter mat- så har jag gjort dom senaste två dagarna. Nu är det bara två dagar kvar och jag älskar att jobba och tjäna pengar. Det är roligt! Men denna gång var det inte riktigt min grej tror jag. Vet inte om det är stämningen eller jobbet det är fel på? eller ja, fel och fel. Jag är glad att jag får jobba men är inte glad över att få ryggen vänd mot mig.

I morgon kommer äntligen min Erik och hämtar mig, då bär det av hemåt för att packa inför en weekend i sälen. Eftersom jag slutar klockan 17.00 på fredag så hämtar grabbarna och tvilling upp mig i Ekshärad. Sen efter den dagen sitter jag nog här och bloggar om dagen som varit och längtar till min sista dag på jobbet. Åååh jag längtar redan ihjäl mig. Det ska bli så SKÖNT! fan vad jag älskar sälen.

MY BEAUTIFUL BOYFRIEND I LOVE YOU MORE THAN WORDS CAN SAY AND I MEAN IT.

Tänk att över tre och ett halvt år har gått. Det är en lång tid ur mitt 18åriga (snart 19) liv. Jag är så kär i min Erik, nu när han inte är här saknar jag honom så att det gör ont!! Jag får nöja mig med alla dessa gamla bilder jag har. Får ta en titt på dom igen innan jag lägger mig utan min goding. fin fina Erik, jag älskar dig mest av allt!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FÖRSTA JOBBDAGEN

Orkar fortfarande inte göra något åt min babyrosa fula blogg, åååh gör det åt mig någon?!!

Idag gick första jobbdagen helt kanon! Tackar Lisa för att hon var med så nu vet jag betydligt mycket mer än vad jag gjorde i början av dagen. I morgon är det dax för andra dagen av fyra. Får se vad den bjuder på.Har inte bara jobbat idag, har dessutom sökt jobb. Hoppas att telefonen ringer någon dag framöver. Men jag är lixom en i mängden, det är bara att knyta alla fingrar och tår. Annars är det dax att fortsätta att söka, söka, söka. Borde
kika runt lite redan nu när jag har det i tanke. Kanske får bli så!
 
 
 
 

FULASTE BLOGGEN

Borde ta tag i min fula blogg. Skulle passat på när jag hade internet. Så snäll som jag är har jag lånat ut det mobilabredbandet till min pappa men så fort jag har lånat ut det färdigt ska jag nog fixa det här eländet! Synd att det ska vara så invecklat, borde vara enklare så att man kunde fixa det genom mobilen ;)


KORTFATTAD OCH TRÖGFATTAD

Denna helg är nu avslutad. Den började hemma hos rasmus i sunnemo med mat och xfactor, jättelyckat och jätteroligt! Den avslutades hemma i soffan med Sandra och Erik. Fixade Sandras hår innan hon gick hem och det fick bli becktittande med älskling.

Mellantingen i helgen var inte så vettig, förutom att jag fått träffa min saknade vän Sandra :)

Sen har jag kommit på att jag hatar
Måndagar
Tisdagar
Onsdagar
Torsdagar
Fredagar
Söndagar.
Dessa dagar är dom dagar jag vaknar upp ensam hemma. Däremot älskar jag lördagsmorgon när jag vaknar intill Erik eller att jag vaknar av att han väcker mig ❤


JOBBB

Fick ett meddelande förut, sedan ringde telefonen och det slutade med att jag fick tre dagars jobb på fritids i ekshärad till veckan! Känns huuur kul som helst. Känns skönt att jobbet ringde till mig och inte jag till dom ;) nöööjd!!!


SLUT SOM E MÄNNISK

Tryckte znoose hela morgonen idag, till dom allra sista minuterna.. Får reda på att Erik vaknade klockan 8.00 i morse när han börjar arbeta 7.00, herregud. Han som somnade innan 22 igår kväll. Helt utsliten!!

Ikväll bär det av mot sunnemo för att tillbringa kvällen hos rasmus som ska bjuda på mat. Häääärligt värre ;*


TORSDAGSKVÄLL

Min andra hälft somnar alltid så förbannat tidigt om kvällarna, det är så tråkigt! Jag har ingen att prata med.

Till morgonen ska jag med mamma och mormor på handling. Klockan är ställd och det känns skönt att veta att jag ska upp tidigt faktiskt. Man får mer gjort av dagen när man går upp på mornarna. Men lägger man sig sent så får man inte lila mycket gjort på kvällen som när man går upp på morgon, inte jag iallafall. Något annat som känns skönt är ju att det är fredag i morgon. Huur underbart som helst juuu ❤


DU HAR SOLSKEN ÄN

Den här dagen började inte så bra kände jag. Jag längtar tills Erik kommer hem så jag får någonting att göra. Ska ner till Norab och städa, känner noll lust till det idag. Vill ha mig ett mer riktigt jobb snart. Så därför borde jag fortsätta med mitt AF häfte just nu.


THURSDAAAAY

Åh vad jobbigt det var att gå upp idag. Sitter nu i soffan och känner mig hur seg som helst. Borde ta mig frukost så magen inte längre kurrar.
Åh, idag ska jag ta med mig Erik hem. Grejen är den att jag inte riktigt sagt det till honom än, hahah typiskt mig.

Nu ska jag fortsätta gosa me vovarna


KVÄLLSFUNDERING, KVÄLLSFIXXX

skulle behöva ett varmt bad just nu, tända ljus, hårinpackning, ansiktsmask, förlänga mina naglar, vaxa mina ögonbryn och ta hand om kroppen och knoppen till topp och tå känner jag. Tillsist krypa ned i min gosiga morgonrock. Skulle kanske behöva fixa fötterna också, ta fram mitt fotbad med massage, åååååh. I morgon ska jag sova hemma hos mig så jag får uppfylla min fundering. Dock får duschen duga istället för ett badkar, perfekt. Shit vad glad jag blev nu, bara sådär. Ska tillbringa min kväll hemma hemma hemma hemma i morgon och mysa mysa mysa mysa. Hm, borde kanske göra en kycklingsallad till kvällen i morgon isåfall, vore ju pricken över iet. ååååååååååh <3

Kan rekomendera denna skönheten! Det är en sockerskrubb i doft av jordgubb. Den är huuur skön som helst att skrubba in sig med det sista man gör. Man blir jätte mjuk och oljig- perfekt innan fest eller gosig hemmakväll. Finns på Norab för 129:- Finns vid alla doftljus och doftpåsar ;*

Dag 9 - NÅGOT SOM GÖR MIG ARG.

Det kan finnas mycket saker som gör mig arg. Tex:

-Om jag VET att en människa ljuger, men berättar en helt annan story.
-När människor klagar över något som är så bra, tillskillnad mot en annans livshistoria eller hur man ska förklara. När man klagar på något som man har, som människor i sin omgivning inte har tillgång til eller har mist.
-När Erik är trög och inte försår mig. (hahah)
-När jag har planerat något som inte uppfylls
-När folk gör inbrott i andras hem! Det är förihelvete det privataste stället något kan ge sig in i.

Fan, jag blev ju arg av att skriva denna lista. Men som vanligt, den bitterfitta jag är kan skriva långa som korta grejer som gör mig arg. Sådana smågrejer och endel självklara grejer juuuu:-)

En annan grej som gör mig arg (just idag) är att jag egentligen borde avboka min färgningstid, men egentligen inte vill. jag ska bli snyggare röd än sist! that's it

I WON'T LET YOU GO

hur kommer det sig att jag har fått något enstaka fler tittare på min blogg? hm, dom är ju trots allt inte för många om dagen, så sådant syns så väl. Haha!

Nu har svärmor kommit hem från ullaredsresan. Gissa om jag är sugen på att åka precis NU? åååh, det ska bli så roligt. Fast sist tyckte jag inte att det var någon höjdare, men det är just grejen att resa mina syskon och mamma. Vi har aldrig åkt på någon minnesvärd resa tillsammans förut, inte så som en semester. Just därför längtar jag extra mycket denna gång. Det är lixom den 17 idag, redan den 9november reser vi :-)


HAPPY FACES, HAPPY TIMES AND A HAPPY ENDING. LOVE

Jag saknar studenttiderna sååå. Känslorna som uppstod när saker och ting i skolan blev klart! När man stressade från skolan tll revyn för att få allt i sin ordning. När man åt skräpmat för att man hade fullt upp att tillbringa så mycket tid som möjligt med studenterna, man hann inte hem tyckte man. När man hade studentfester och träffade "nya" folk. Människor man aldrig pratade med förut knöt man en kontaktmed. Sen den där känslan när balklänningen äntligen var fixad, jag älskade den! Sist men absolut inte minst, när jag hittade min klänning jag ville ha. När jag skulle beställa den var den slutsålt. Surade flera veckor, tills jag gick in på hemsidan igen och dom hade en kvar, halva priset i min storlek. Whaaaaat? Sådant händer bara inte, men för mig gjorde det. Precis som om det vore gjort för mig. Helnöjd!
 
Alla människor som fanns runtom varje dag, hela nätterna och mornarna. Det hände så mycket tokigt och jag älskade deeeeeet :-)  
 
 

Dag 8 - PLANERA INFÖR VECKAN.

Det är så svårt när jag inte har min kalender med mig just nu. Där står ALLT. Men därför börjar jag med idag till veckan ut ;-)

onsdag: Vänta på att Erik slutar 16.00, bege oss en snabbsväng till ekshärad för att hälsa på Beatrice :-)
torsdag: Måste fortsätta på mitt personliga brev, är nöjd över att mitt CV äntligen är klart iallafall!
fredag: ska bege mig till sunnemo på kvällen. Rasmus bjuder på fredagsmys och mat.
lördag: ingenting planerat ännu
söndag: ingenting planerat ännu
 

I JUST WANNA LOVE YOUU, HEY HEEEY HEY

Blev sådär jobbigt sugen på att klicka hem kläder.
Vill även göra om min fula, halvtaskiga blogg. Kanske inte ens ska ha blogg längre? Devote är därmed inte ens påtänkt entligt mig, det kryssar vi över. Men något annat roligt? Lixom, blogg? Nej.
Sen blev jag sådär sugen på att tappa 10kg till. Nu när studenten är slut, mina magproblem inte existerar och jag är opererad. Borde ta tag i mitt liv innan jag bokstavligen rullar fram. Men som sagt, jag ska inte klaga över det med tanke på att jag än så länge inte gjort någonting åt det.
Är sådär sugen på att flytta till större också, men måste först och främst skaffa mig en egen inkomst. Kan ju trotsallt inte leva på Eriks lön i all evighet.
 
Hallå??? Jag kanske inte ens borde sitta och skriva ned allt, kanske göra något åt det istället. Jag tjurar varje kväll om att jag vill ha det, det och kanske det. Men Jolin, gör det då kanskeeeeeeee..

I REMEMBER ALL THOSE CRAZY THINGS WE DID


LA FAMILA

Åååh, jag saknar mina syskon. Min störta syster Camilla med sina två små prinsessor och min näst största syster med sin prinsessa! Jag längtar så till vi, tvillingsyster och mamma beger oss iväg till ullared en helg. Det ska blir så roligt att handla och sååå mysigt att sova över i stugan alla tillsammans. Det är något som inte händer allt för ofta, med tanke på alla milen som är imellan och att mina två största syskon har egen familj. Men nu ska vi, bara vi syskon och mamma åka. Känns huuuuuuuuur bra som helst <3


TWITTER

 
Jag älskar twitter, men jag hatar när det pluppar upp massa ONÖDIGA kommentarer. Det kan förstöra hela dagen, jotack. Kände att min blogg behövde veta detta idag. så tack bloggen, att du alltid finns där!!
En annan grej jag och en vän pratade om höromdagen var att man kan inte ha en egen åsikt på twitter, då kommer någon patetisk människa och kommenterar sin åsikt. ókej, men ingen bad dig att kommentera MIN ÅSIKT. fan vad sur jag blir. Hade jag skrivit detta på twitter idag hade jag fått kommentaren "varför har du twitter då?" åh. Jo, för att jag älskar när man kan läsa någons händelse, något roligt som någon människa har lagt upp och särskilt när det är mycket, mycket, mycket :-) Punkt och pricka. Hoppas att jag, bitterfitta som jag är, kan bli på bättre humör snart.
 

Dag 7 - FEM SAKER JAG VILL GÖRA INNAN JAG FYLLT 30

det var inte så jättesvårt att komma på fem saker, men dessa är nog priofem tror jag. dock inte i nummerordning, som det är nu. det kommer när det kommer, är det inte så?
Och som det är idag, önskar jag ju såklart att allt detta händer med min erik <3

1. Ha skaffat ett hus
2. skaffat barn
3. fått fast jobb
4. rest runt
5. upplevt drömmar


ÖNSKANNNNN

saknar studenten, as hell.
saknar gamla vänner, precis nu.
vill flytta
vill ut på äventyr
vill ha världens roligaste jobb
vill skaffa mig körkort, är i behov av ett
vill ha en tightare familj.
önskar mig en stor, grön volvo xc60, dreamcar.
 
 

DAG 6 - EN BILD FRÅN SOMMAREN -11 +VART DEN TOGS

Hade nästan glömt bort mina dagar man skulle skriva om, tills nu! haha

Denna bild är tagen i juni 2011 när jag var med min pojkvän m familj, hans moster med familj till turkiet! åååh, det var så skönt. Jag vill så gärna tillbaka.
Det sämsta med semestern var min förbannade åksjuka,
Det bästa var att umgås allihop, min första utomlandsresa med människor jag gillar till tusen

HALLOWEEN

Sitter i Geijersholm, lyssnar på spotify genom Eriks nya hörlurar. Erik sover som vanligt, jag själv sitter i samma rum i soffan, med datorn i knät, hörlurarna på huvudet och mobilen bredvid mig. Samt papper och penna med tanke på att jag planerar lite halloween, tror jag iallafall. Jag funderar på att vara bartender, haha! En annan sak vi funderar på angående halloween är om vi ska bege oss upp till sälenstugan några vänner. Många andra drar till Karlstad på brakfest och det är inte min grej. too much people. Det skulle vara sådär mysigt som det brukar vara där uppe. Man handlar röven av sig, packar alldeles för mycket kläder och när man kommer dit släpper man allt och tyngden faller från axlarna. Det är så skönt!

Bara för att jag pratar så mycket om halloween, så slänger jag in en gammal bild på mig och Erik från 2010. Dundersnygga




GOOD MORNING BEAUTIFUL FRIDAY

Vaknar av att telefonen durar, inte okej. Det är äntligen fredag och jag ska städa hade jag tänkt. Mamma frågade nu på morgonen om jag ville komma bort och äta fisk och spenat, varför inte lixooom? SPENAT❤

Då är det dax att kliva upp Jolin, om du ska hinna detta! Upp och hoppa.
Fan, måste springa i duschen också. Åh vad tid allt tar


HONE SWEET HOME AND B-DAY FOR MY GRANDPA

Har varit hos farfar i höljes idag. Han fyller nämligen 78år, samtidigt som jag och Erik firar tre och ett halvt år tillsammans. Nu är jag nedkuren i soffan med Eriks onepiece på, mina kuddar och mitt täcke. Vi har nyss ätit kvällsmörgås och Erik ligger nu i sängen eftersom han jobbar om dagarna, lyckos...

Idag kom jag att tänka på att jag är faktiskt väldigt nöjd med det livet jag lever just nu tillsammans med mig själv och Erik. Sa förut att om jag fick välja skulle jag aldrig ha flyttat hemifrån. Kanske nu när jag strax är 19, men inte 15. Fast det har ändå hjälpt mig på något vis tycker jag... Ja det är så många tankar i mitt huvud just nu så buu.

Och ja, under tiden jag skrev detta har Erik hunnit att somna och det hann bli reklam från filmen på TVn. Vad ska jag göra nu?


JUST SAYIN'

Pratade om människor med problem i skolan förut idag, kom att tänka på vad många det finns som behöver extra hjälp, vissa med ADHD, ADD, dyslexi, dyskalkeli(eller hur det stavas) osv osv. Det är så många lärare, vill dock inte dra alla över en kamm, men som skiter i elevens handikapp. Läste förut att en elev med dyslexi behöver:
Dator med hjälp av rättstavning
Extra tid till prov
Muntliga prov ska erbjudas
Läraren ska kunna läsa upp provfrågorna för att göra eleven förstådd
Ge ut läxor/provpapper före andra eveler för att kunna läsa igenom osv i tid.
Och mycket mer!

Istället för att ge eleverna den tid dom behöver så skiter dom i det och blir kallade till kurator (te.x) för att fylla i papper och söka om pengar från försäkringskassan pga deras handikapp eller för att behövt gått om något/några år på gymnasiet. Det är så sjuuuukt fel. Om jag någon gång i mitt liv blir lärare på något vis ska jag inte bara skriva i en utvärdering och TRO att människan har något handikapp, som många gör. Hör om det är okej med föräldrarna att skicka iväg dom på utredning om fråga om föräldrar/anhöriga märker några problem. Helvete vad grinig jag blir.

Nu ska jag ta kvällen och hoppas att jag har något roligare att skriva om när jag vaknat igen! KISSANDLOVE


ÖNSKAN

Min största önskan i hela världen är att ha en mamma på heltid. Jag önskade att jag inte var så feg och skrev det här, utan att jag sa det till dig öga mot öga.


STÄDAAA

Har dammsugit och svorit idag! Ååh vad arg jag blir på mig själv (mest på Erik) när jag städar!! Inte nog med det kom jag på mig själv att det är måndag idag, jag ska jobba senare idag, dvs städa IGEN. Glada tjejen idag känner jag.


FAMILY FIRST

Idag är en såndär känslomässig dag på sitt vis. Har tänkt igenom olika grejer hit och dit. Typ som, hur skulle mitt liv sett ut utan mina vänner? Hur hade det sett ut utan min älskade, underbara pojkvän Erik? Hur skulle det se ut utan mina syskon? Tänk om jag var ensamt barn som gick igenom alla dess hemska, oroliga perioderna när våran mamma tillbringar all sin tid till alkoholen. Tänk om jag inte hade min pappa, som bär på ensam vårdad av mig & tvilling? Tänk om min tvillingsyster inte hade flyttat till fosterfamilj och varit där dom 5åren under vår tonårstid? Tänk om jag inte hade träffat och blivit kär i Erik när jag var 15år, vart skulle jag isåfall ha varit?

Andra frågor som tynger axlarna om dagarna är vart mamma finns just nu? Är hon hemma? Kommer hon någonsin hem? Vad gör hon?

Jag är så stolt över mig själv och mina syskon. Det finns så många familjer som går igenom liknande händelser i deras liv, som fastnade där och det gick utför för. Sådana som gick i samma fotspår som sin förälder/föräldrar.

Tänk om jag hade bott kvar i mitt såkallade "rum" jag hade, och inte flyttat när jag var 15år, skulle fylla 16. Hade jag orkat det? Skulle jag vara lika självständig då som jag kan påstå att jag är nu? Det är så många tankar idag. Kände att jag behövde skriva ned dom någonstans.

En annan sak, när jag träffade Erik och hans familj fick jag känna på familjeliv, semestrar, utflykter, resor och nytt nytt nytt! Något som jag själv tyckte var nyttigt att få känna på. Jag är så dunderglad att jag träffat en sån fin människa som min älskade Erik och hans goa, underbara föräldrar och hans fina systrar. Jag tror inte att jag är så bra på att visa att jag uppskattar saker och ting. Jag gör det på mitt sätt och hoppas att människor runt om ser det.

Mina vänner är fantastiska!! Dom lyssnar, pratar skit, ställer upp, visar kärlek och uppskattar. Jag ser så väl, hör så mycket och tar till mig vilka som är ens riktiga vänner. Jag älskar när någon nära vän öppnar sig och säger "säg inte detta till någon", då vet man att människan litar på en. Det uppskattas så att få höra det ibland, själva grejen att tro. En annan sak som uppskattas är ju när goa vänner slänger en komplimang, säger något oväntat, ställer upp i vått och torrt och alltid bara finns där, att lyssna utan att behöva säga något.

Jag älskar dig min mamma, min pappa, mina syskon, min älskling och behöriga.
Thumbs up for you <3


RSS 2.0