RÅNÖJD, RÅBILLIGT OCH RÅTRÖTT JUST NU

1sådan

1 sådan

2 olika sorter

1 läppstift

1sådant

1 läppbalsam, bara för att.

1sådan (svart)

1 ny sådan, eftersom min gamla börjar bli dålig ;-) plus en till ögonskuggorna ovan!

Så jävla rå billigt och så jävla rånöjd :-) Jag tror att jag fick med allt, tror ja? dä spörs. Kommer i brevlåda om ca 2 veckor!

MIN LÄNGTAN TILL HELG

Onsdag känns så långt från helg men när klockan ringer på torsdagsmorgon vet jag att det är praktik och förbannat nära till helg! Så ja, nu är det redan fredag i morgon. Hur bra känns inte det??


ONSDAGSKVÄLLEN

Sitter i sängen, har nyss beställt hem lite smink. wehoo!! Hoppas bara att det blev rätt(?) Det spörs väl. tror att det kommer hem till dörren, om jag förstod rätt. kanske.

Ikväll har vi varit hemma hos finkan och käkat tacos och tittat lite på hockey. Nu har vi kommit till Geijersholm och min pyjamas var på tidigt. Kollade nyss klart på hockeyn så nu rullar djungelns drottning på TVn. Dax att sova för i morgon är det dags för praktik igen, äntligen!


ETT SENARE FÖRSÖKKK

sitter i cafeterian i skolan. Har nyss käkat frukost för idag. Om ca 40minuter börjar min lektion och nästa börjar klockan 15.00. Kommer ha en håltimme lång som attan, men vad gör det när jag har datorn med mig? Jag älskar att fördröja tid med den. Förövrigt så beställde jag ju dock aldrig några kläder igår. Satt och funderade vad jag skulle ha, funderade lite till och när jag väl hade samlat mod för att klicka på "beställa" så pluppar det upp Slutsålt, slutsålt, slutsålt.... åh! Gör ett nytt försök senare idag tror jag ;-)

DAGENS DAGENS

haha, vågar knappt blogga eftersom jag sa igår att jag skulle handla röven av mig idag. Gick INTE som jag hade tänkt. Det blev iallafall ett par nya leggins, tre par trosor, sminkväska samt nagellacker, ögonskugga, nya borstar och en puder. Jag är missnöjd som attans så just därför sitter jag här och kikar på kläder. Måste påstå att det är mycket enklare att lägga i varukorgen här på datorn än i affärerna. Dagens diss får gå till att min klänning som jag har kikat på inte längre finns. inte någonstanns juuu :-(

STORHANDLING,DÄ

hoppsan! Sitter i karlstad hemma hos storasyster Linda. Ska ta en tur på stan i morgon och handla häckarna av oss, roligt!! Just nu sitter vi allihop framför datorn och kikar på studentklänningar till utspringet. tror att jag ska kika efter det i morgon faktiskt. underkläder, tighs och annat att ha på benen är ett måste tror jag. nu bannimej ska jag ha massa kläder med mig hem! Guud vad jag längtar. PUSS


MIN HELG, MIN FÖRMIDDAG

Har inte uppdaterat på ett tag!
I lördags var jag på Albin och eriks fest dom hade ordnat. Det var riktigt skoj faktiskt!
I går fick jag och Erik för oss att sova i Geijersholm och grilla kyckling i den riktiga grillen utomhus(!) ;-) Vi får se vart vi sover ikväll, måste säga att jag sov riktigt gott i natt.

Idag har jag varit och tagit spruta, puhuu. Var hur jävla skit nervös som helst. Men efter många om och men så gjorde jag det! äntligen! En av tre sputor är klara. Måste säga att det var inte så hemskt som jag trodde att det skulle vara. Har inget ont i armen heller, som många andra får. (peppar, peppar). Nu har jag nyss ätit mammas kyckling gryta och ris, smakade smaskens. inte nog med det så bjussar hon på nygräddad apelsinsockerkaka! underbara måndag!

UTÖVER DET VANLIGA

hemkommen från en eftermiddag i filipstad. Undrar hur min fredag ser ut, har inte orkat tänka på den än. Hoppas jag hittar på något annat än över det "vanliga", börjar bli riktigt långtråkigt nu.
Just nu sitter jag hemma hos min mammi och väntar på att tvilling ska komma hit. får se vad hon ska göra, ber till gud att hon inte ska till ekshärad, det börjar också bli långtråkigt :( Nej, slut på ledsna miner, välkommen fredag!

DET KOMMER AV SIG SJÄLV OM DET ÄR NÅGOT ATT HA

God morgon!
Solen lyste rätt in på mig i morse, så nej, det var inte svårt att vakna och bli pigg! Fukost har jag inte fått i mig heller, viktigaste måltiden på dagen. Snart ska jag bli hämtad, hörs ikväll!

Förögrigt så satte Lars Winnerbäck igång min morgon, älskar spotify!


PUSS OCH GOD NATT .

Skulle kunna sitta här hur länge som helst, men nej. Måste nog sova så att jag orkar upp i morgon. Ska faktiskt med Hanna till Filipstad i morgon när hon ska märka sig för livet ;-) PUSS & GOD NATT

JAG KAN INTE ENS GÅ UTAN DIN LUFT I MINA LUNGOR.

VAD VORE JAG UTAN DINA ANDETAG?


GIVE ME SOME LOVE

sitter i pyjamasen, nerkrupen i en filt i soffan med datorn i knät och hörlurorna i örat ♥ Min älskling ska sova eftersom han ska upp och åka till stockholm 04.30 i natt/morgon. Själv ska jag sitta uppe och mysa i soffan ett tag till, ska upp på praktik i morgon men kommer nog inte upp lätt i morgon när jag inte har en käär som ber mig att stiga upp. herreguud, får sätta på 521 alarm!

Idag har jag umgåts med Erik, Albin och Rasmus. Såg Elin en liten sväng också.
Jag, Erik och Rasmus åkte till Munkfors i morse och sedan käkade vi mat och åkte hem. När vi kom hem färgade jag killarna i håret för att göra dom snyggare inför helgen ;-)


ÄNNU MER BILDER KOMMER NU!!

Endel bilder än redigerade i min kamera, därför ser dom överredigerade ut, hahah

















BILDER SOM INTE HUNIT LADDAS UPP, DOM KOMMER NU!!

SÄLEN




















WOHOWWW

Min älskade Erik fyller 20år idag! Hans släkt kom vid 17.00 tiden idag och åt smörgåstårta och fikade. Nu är vännerna på besök, Elin, Albin, Marcus och Rasmus. Erik ligger redan i sängen och sover, hårt att fylla 20år!

Studiedag i morgon, perfekt! Får bli en tripp till Munkfors med Erik och Rasmus på förmiddagen. Senare ska vi till Albins sommarhus och ordna med strömmen och allt. På Albin födelsedag dessutom ;-) alla fyller på rad nu känns det som.

Förövrigt så börjas det prata om studentrevyn, guuud vad kul det ska bli! Jag längtar ihjäl mig. Bara man börjar dola och börja träna och få ihop massa saker så tror jag att det kommer gå jätte fort till studenten. Ännu mer att se fram emot :-) weeeho. Helgen verkar bli lyckad också, hoppas verkligen på en braig helg. PUSS AND PEACE


SUPRISE

  • skolan
  • umgåts med Elin
  • handlat med mamma, Johanna och Elin
  • letat efter kläder till helgen
  • firat Erik & Albin hos min mamma
  • gjort två smörgåstårtor tills i morgon
  • spelat yatzy med Erik, Albin och Elin
  • storstädat!!!
Nu är jag nyduschad och klar, ska strax lägga mig i sängen. Fast kanske spela yatzy med Erik och Albin först ;-) I morgon fyller min älskade Erik 20år. God natt!


ICKE SA NICKE

sitter i skolan. trodde att jag började 08.00, men icke sa nicke.. Lektionen är inställd och nästa lektion börjar för mig 10.00, känns att det går bra nu. får "bara" sitta i skolan i två timmar, när jag kunde ha sovit och tagit mig en sovmorgon. Huuur kan man vara så glömsk? Alla pratade om det igår. ååååh.

MYS MÅNDAG

Det fick bli en tur till Karlstad med Sandra och Elin igår ikväll, lämnade av Sandra hemma hos sig.
Just nu sitter jag i skolan och skriver om ADHD, ADD, DCD och Tourettes. Spännande spännande! Slutar 14.50 idag, perkfet! Mysmåndag!!!!!!!

JAG KAN INTE ENS STÅ NÄR DU INTE SER PÅ

uhuu, har diskat, dammtorkat, dammsugit och guuuud vad jag är bra idag! Passar på att spela hög musik i högtalarna när inte Erik är hemma. äntligen får jag lyssna på min musik!!! ♥ jag hatar dunka musik,  that isnt my  type of music ;-)
Nu sitter jag här, nyduschad och klar och väntar på att Sandra ska höra av sig. Ska bli kul att få umgås lite ett tag! Solbrillorna ska på för jag ska sitta i solen!






KATEGORIER

har helt glömt bort att ordna kategorier på denna blogg, men det hade jag på min förra som jag fock inte använder alls nu. hm, får komma ihåg att använda den!!

Å DÄ Ä MÄ BASTA!

God morgon! När min mobil ringde 23.10 igår så låg jag och sov som en stock! Nu är jag utvilad och sugen på frukost. Erik ligger fortfarande och sover han, får se när jag får honom vid liv. Ska nog passsa på att hoppa in i duschen så jag har det klart iallafall, sen står det inte på förens klockan är 15.00, då vi ska hämta upp mormor och åka till kusinerna i björnänga. Fast, det är ju flera timmar tills dess! Förövrigt så är jag sååååå sugen på att beställa hem kläder. nya klackar, kjolar, klänningar, skärp, underkläder, jackor, festkläder, tights. åh! Slutet av månaden kommer jag ägna vartenda öre till kläder, det med basta!!

image description

EN RUNDAAA YATZY

blev en träff med Elin idag. åkte till mamma och hälsade på och snosade med Leijah som var där. Åkte hem tidigt i kväll, Erik kände sig trött och sliten, lika så jag. Vi har spelat en runda yatzy och nu ligger jag nerbäddad i soffan med datorn i knät och Erik ligger i sängen och ser på TV. heelt okej fredagskväll men skulle kunna tänkt mig att grilla och umgåts med goa vänner också. Men dä står int på förns dä händer! I morgon är det kalas som gäller, ska fira kusin Hugo som fyller 11år idag. Dom små kusinerna blir så stora så ♥ goood natt!

IT'S FRIDAY AND I'M IN LOOOOVE

underbara väder, underbara praktik, underbara pojkvän, underbara hem. idag är en under-dunder-bar dag. känns det som iallafall. fredag, veckans bästa dag. det är lixom hälften, hälften under denna dag. till en början är man inte ledig, men sen helt plötsligt så vet man att man inte behöver göra något alls dagen efter. Hoppas att kvällen blir som dagen har varit, underbar!

missade någon att jag sa underbar? underbart!!


RUBRIKEN

sitter hemma hos min mammi. Har varit på praktik hela dagen, älskar återigen min arbetsplats! I morgon blir jag själv med en vikarie, så jag och christina har ordnat för morgondagen. Perfekt :-)

hm, torsdag? vad ska jag göra ikväll då tro. sitta hemma och uggla, låter som en bra ide. Kanske ska ta till ett sällskap mer än bara mig och Erik. myspys torsdag får det nog bli. punkt slut

GOOOD MORNING

ska när som helst, precis typ nu bege mig bort till min praktik. Min dag kommer inte bli något annat än bra när jag är där. Jag älskar min praktik! punkt slut.

TYP NU

efter en nästan okej dag med mycket töl och tjat från min sida, kryper jag ner i sängen bredvid Erik! Hoppas jag somnar DIREKT och vaknar pigg i morgon!! ud, ge mig helg. nu!

ÄR DET OKEJ ATT INTE VARA OKEJ

när man sitter bredvid en vän, som pratar med min ovän och skrattar åt mig. När människorna pratar tvärsöver mig och om mig. Känns inte okej, är det okej? Känns som all energi fallit ur mig.


ORDNING OCH REDA.

herreguuud vad länge sen jag var här! Jag har iallafall hunnit förlovat mig, bytt möbler i mitt hem, umgåts med underbar männsikor och ja, lite allt möjligt.
Under helgen umgicks jag med underbara Elin, helaaa helgen! Sen var jag på redskins avslutningsfest också.
Dom senaste kvällarna har jag umgåts med Erik, Elin och Albin. Som vanligt spelar vi yatzy och kikar på någon slags film på TVn eller något program som ska ses. Gillööört! Just nu är det "den sista dokusåpan", jävlar va dåligt!

förövrigt så har Erik fått tillbaka sin dator nu, kanske märsk ;-) Det fungerade inte alls bra på hans mobil senaste tiden, därför har det varit lugnt här ett tag. Men nu jädrans ska det väl bli ordning på detta också ska ni se!


RSS 2.0