GOOOOOD NATTI

Nu har älskling kommit hem och dom andra grabbarna har åkt hem. Snart kommer tvilling hit igen och nattar över :-) blir bra rää! elin kör taxi till skolan i morgon också, helt perfekt! God natt <3


GAMLA GLADA EKSHÄRAD, JAG SAKNAR DEJ


VILLE BARA VISA VAD JAG KAN GÖRA

sitter hemma och väntar på gamla godingar, Åhslund och Jonsson! Har fått ny soffa idag också, en tre-sist och en två-sits brun skinn :-) Jag älskar dom här sofforna, har alltid gjort :-) Det är Eriks föräldrars "gamla" och guuud vad jag är nöjd. Nu är det dax att fixa ett vitt vardagsrumsbord och en vit tvbänk, sen är jag helt nöjd. kanske ;-) brukar låta "bara det, bara det och sååå bara det". slänger nog in en bild ikväll!
lånar tvillings dator, passar på att slänga in en gammal bild på mig!

<3

<3 älskar dej <3/erik


HEJ MÅNDAG, VAD GÖR DU HÄR?

Sitter i skolan och ska skriva om en sorts pedagog, vet inte vilken jag ska välja? Sen ska jag skriva om min praktik som jag hade i höst, har faktiskt mycket att berätta om men dock inget som orkar skrivas ner! ååh, ge mig energi någon!! Tror jag ska fortsätta med att snacka skit i klassen och skratta åt fula bilder och kommentarer på facebook. ha-ha-hej-mååndag----

INGENTING-I-MELLAN


SÖNDAGSMYS

Världens finaste <3


SÖNDAAAAG

Har käkat kvällsmat med hjärtat och legat i soffan och sett reprisen på Sofias änglar. Kudden är alldeles blöt! Nu ska vi orda fram söndagssnacks och vänta på att Wallander ska börja. Pyjamasen och tofflorna ska på, NU! :-)


NÄR VÄNNER VÄRMER ENS HJÄRTA

Blev sent ikväll igen men inte alls lika länge som igår. Älskade Erik sover och kom hem tidigt ikväll eftersom han ska upp på skoterkurs till morgonen. Själv har jag varit ute med många goa människor! lekte lite bilkurragömma med blandat folk, trevligt trevligt :-) nu är det dags att sova, hoppas på att man är pigg och utvilad i morgon och inte allt för sent förstås. God natt! <3

Ibland funderar man på vad olika människor det finns och vilka vänner man har, vilka vänner som verkligen ÄR vänner.


DEGAR

Har varit hemma och degat hela dagen.. Snälla, låt lördagskvällen se bra uuuut! Skippar utelivet ikväll iallafall, inte så speciellt sugen på det :-)


VAKNADE AV EN OST PÅ NÄSAN

Vaknade inte allt för sent idag, skönt som busen :-) Idag ska jag plåga Eriks bakfylla med att städa lägenheten! Behövs en städning här om inte fler... Ikväll hoppas jag på en rolig kväll, vad jag nu ska göra?! :-)


GOD NATT ELLER GOD MORGON?

Klockan har passerat halv fyra på natten och nu är jag äntligen till sängs! Har haft en jätte bra kväll i Karlstad med Sandra, Elin och Max :-) somnade i Karlstad och vaknade i Hagfors, hur bra?!? God natt!! Pusss o sov gott


Favorit grabbarna Erik & Erik <3


HEEEELG

sitter hemma hos mammi och tölar. Har precis slutat praktiken för dagen, gått på helg! Ska strax hemåt till mig och duscha och byta kläder. Senare går bilen till Karlstad tillsammans med Sandra, elin, finkan och erik. Pojkarna bus ska iväg på Takida ikväll så jag passar på att spendera tid med mina flickooor :-)

TORSDAGSMYS MED HJÄRTAT MITT

Torsdagens med Erik är aldrig fel, händer ju inte allt för ofta :-) filmen rullar och popcornet är varma! Movie time <3


61828371901

Skruvmakaroner och köttfärssås fick det bli idag (pappas älgkött). Finkidinki kom på mat också så nu har Erik nyss värmt bullar (mammas bullar). Ska nog iväg på bandy match sen, får se hur det blir. Hinner nog ändra planer skulle jag tro :-) PUSS


SÄG ALDRIG ALDRIG

Lärorik praktik idag! Just nu har jag lagt mig raklång i soffan och tittar på unga mödrar. Borde göra mat, Erik behöver matlåda och jag är hungrig.. Upp o hoppa! Städningen kallar också, den får nog vänta.. Kanske :-)


GOD MORGON VÄRLDEN, HÄR KOMMER JA!!

God morgon! Idag ska täckbyxorna på och det med basta! Ska inte frysa när jag ska ut med barnen idag :-) Nu ska jag vakna i lite, klä mig och göra frukost innan jag ska till praktiken. Men först, tofflorna ska på! Fy vad kalla golven är. Ha en trevlig dag alla, det ska jag ha! :-)


HUR SKULLE JAG KUNNA STÖRA?

Sitter med händerna framför ögonen när Erik ser på TVn, fyy vad jag inte tycker om läskiga filmer haha. Dax att hjälpa Erik med mackorna till hans matlåda som han ska ha med i morgon. Ska passa på att ta en panodil så jag orkar sova och förhoppningsvis vaknar på topp!

Va ute med Elin på en liten tripp förut. Har insett vilken jädra vän det är! <3 god natt!!


PROMISE ME, NOW AND FOREVER

nyss opererat mig i tån -check!


LIGHTS WILL GUIDE YOU HOME

Blev med mormor, morbror och mamma och handlade. Inte nog med att jag åt mat hos mamma förut så ville mormor bjuda mig på mat hemma hos henne nu ikväll. Har köpt glass till efterrätt också, gött! Passar på när tvilling beger sig till Ktown för praktik resten av veckan och Erik drar iväg på skoterkurs.
Har förövrigt en nagel-flis (säger man så?!) under nageln, känns som nageltrång. Inte okej!!!


HEEY YOU, I MISS YOU LIKE HELL.
























tog alldeles för mycket pixlar när jag la upp bilderna, på sista bilden ska älskade Elin vara med också! :-) Orkar inte lägga upp bilderna och göra om igen. så här får det bli ;-)

Saknar sommaren, saknar värmen, saknar umgänget, saknar-dag-idag!


UPP OCH NER, NER OCH UPP

Vill till sälen NU, umgås med mina favoriter och bara ta det lugnt. eller snarare tvärtom? Förövrigt så bara ääääälskar jag mina vänner ♥

Det känns tungt

 


ENERGI

Det känns som om någon drar ur mig all energi jag äger och har. Jag orkar inte sova på kvällarna, orkar inte gå upp på morgonen och inte nog med det så orkar jag inte göra något om dagarna. Ska någonting göras så får jag tvinga mig själv. Känns som om helgen tog all energi för mig!


ALL MY LIFEEEE

Nyss hemkommen efter kvällens match som tyvärr slutade 35-1. Just nu känner jag mig inte ett dugg bra, vet inte vad det är... Ååh! Har inte tid att missa en skoldag till. Men men, får se hur jag mår till morgonen. Hoppas bara att kräksjukan håller sig borta!!


SOMMAREN, JAG LÄNGTAR EFTER DIG

har solat solarium för första gången på jag vet inte hur länge. Skönt var det iallafall! Just nu sitter jag hemma hos mormor som har bjudit på lite mellanmål. Väntar på att Finkidinki ska höra av sig så att han, jag och Johanna kan åka och kika på redskins sen :-) Sen är det sängen som gäller! inte en minut längre än 10 ska jag vara vaken idag. Dax att bege sig hemåt och få någonting gjort kanske innan jag bosätter mig på valhall. För övrigt så insåg jag att jag bara har bilder på mig och Erik så sistonde, dax att ändra på det ;-)

UNDERBARA VÄN

Älskade älin ringde mig förut och frågade om jag ville bli med till karlstad och vad svarar man på det? Inte nej iaf och absolut inte när vi inte umgås så mycket jämt. Perfekt! Precis vad en sådan dam som mig behövde som i dag. Min helg blev inte som väntad precis, behövde denna måndag som idag! Tack pojkvän, tack syster och tack alla vänner som finns där och förstår. God natt! Nu ska jag blunda och försöka orka upp till morgonen, önska mig lycka till!!

Jag vet att det inte är jag som gjort fel :-)


JAG ÄLSKAR DIG

Du skäms inte för att gå i badkläder tillsammans med mig, du säger alltid "men vem bryr sig Jolin??". Du kan komma fram och ge mig en puss inför en massa folk och ta mig i handen även fast jag har handsvett, för att visa att jag är din. Du kan skratta med mig och ibland åt mig när jag skrattar fult och högt. Du berättar oftast något pinsamt inför våra vänner utan att skämmas över mig, som tex när jag fiser vid fel tillfälle eller när jag ramlade och tog felsteg i trappan inför massa folk. Jag älskar när du kittlar mig så jag skrattar så där högt och fult och du härmar mig. Jag älskar att vara med dig och det som får mig att må så bra med dig är att du är min absolut bästa vän och samtidigt min underbara pojkvän som jag är så kär i!!! Jag kan viska en hemlighet till dig och du bevarar den, vill du få ur dig något så pratar du med mig. Du vet min relation inom min familj och just därför ger du mig den chansen att få spendera tid med din underbara familj. Du är helt klart bäst. Asså härregud vad jag gillar dig, jag tycker om dig och älskar dig mest av allt! 11 april 2009, den lördagen blev det du och jag. Jag ångrar inte en sekund med dig


HON VILL VETA HUR JA TÄNKER

Längtar efter en dator! Men äntligen har jag fixat så jag kan blogga på Eriks iPhone, själv har jag ju HTC som vill leva sitt eget lilla liv förutom mitt känns det som.
Ikväll hade jag och Erik besök av Marcus och Ellinor, helt okej söndag med andra ord! Åt kvällsmat tillsammans, kilade på film och käkade popcorn. Klockan gick, träffade tvilling och Pontus en snabbis, tog en vända på stan och kollade läget. Nu har jag mysit klart för idag, Erik ligger redan och sover. Borde göra likadant faktiskt. I morgon är det schema byten, kan inte påstå att det blev bra. Går verkligen 8.05 till 16.00 varje dag... Men vill manga några extra poäng hit och dit får man väl stå ut, som jag alltid säger så blir det vad man gör det till ;-) GOD NATT OCH SOV GOTT! <3


Älskar min Erik, tack för att du finns. Tack för att du är du <3


VI FÅR LA SE

Åååååh, jag stör mig så jag åller på att gå i bitar! Vaknade när Erik åkte i morse. Just nu sitter jag bara och tar det lugnt och tittar på OTH och längtar tills min underbara Erik kommer. Ska duscha och göra mig i ordning för att inte vara i Geijersholm ikväll igen. Får se vad vi hittar på, min underbara vän Sandra skulle höra av sig när hon vaknade oså också, det lär ju dröja ett tag till haha. Tvillingsyster är också hemma och inte gör någonting, får se om hon har några speciella planer för ikväll. Vi får väl se vad kvällen bjuder på :-)

.

Ar helt fast i OTH

GOD MORGON

Gick upp klockan nio i morse! Ingen annan än jag var hemma och hundarna började skälla. Känner mig lagomt seeeeg i soffan. Men nu har dom fått mat och jag har släppt ut dom i hagen. Ska nog fortsätta att kolla på OTH strax, kände mig bara tvungen att slänga in ett onödigt inlägg först ;-)
Idag är det äntligen fredag!! Gud vad jag har längtat till helg. Har inte gått många dagar i skolan men dagarna har varit jobbiga. Plugg hit och prov dit och nej guuuud :-) Min kära vän Sandra kommer ju hit seeeen, wehoo!

ååh, allt är så himla länge sen hela tiden. Dagarna bara går och går. Hinner inte lixom med...

ANGELS AND AIRWAVES, I LOVE YOOOOU

I should've turned back
I should've known better
Than to walk away defeated
I'll say it tonight, I'll say it forever
And this time I really swear I mean it

Oh I need you now
The earth fell fast asleep
This room is safe and sound
Will you lay here with me and feel it?

I think I like today
I think it's good
Its something I can't get my head around

True love is something that comes easy
Just one kiss god I swear I want to.
I heard a pin drop and a nervous heart beat
Have you ever heard me scream I love you?

Oh I need you now
The earth fell fast asleep
This room is safe and sound
Will you lay here with me and feel it?

I think I like today
I think it's good
Its something I can't get my head around



FIXELIPRIX

såå, nu har äntligen min blogg bytt deign. Var alldeles för fantasilös och hade inte ett dugg lust att fixa det själv, så jag tog hjälp av min kära tvillingsyster (som vanligt när det gäller blogg). Men på senaste tiden har jag faktiskt lärt mig ;-) Måste bara hitta orken någonstans.

Nu senare på kvällen har jag varit ute med Erik på Hagfors och träffat lite folk, bland annat Linnea Bäckström. Pratade lite om sälen oså, ska ju nämnligen dit hon, jag, erik, emma, Ebba och Simon under sportlovet. Tror att det kommer bli super duper bra :-) Har ju mina älskade, gamla favorit flickor med mig, plus pojkvän och Sajmon :-) huuuur bra? Har lust att packa väskan redan känns det som!!! Ska äntligen få stå på snowboarden för första gången denna säsong också. Fixade ju nya snowboardglasögon sist jag var i sälen ;-)

MIN FREDAG ÄR RÄDDAD.

Har Kristina & Ebba hos oss här i Geijersholm, (Eriks farmor och kusin). Vi bjöd på tacos och nu är jag direkt pröpp mätt! I morgon är det fredag och jag har helg, jag klagar inte ett dugg! I morgon kommer min kära vän Sandra hem och jag har paxxat henne denna gång ;-) ååh vad jag längtar! Blir inte ensam i morgon, som jag trodde eftersom Erik ska till Åmål på match och många andra reser till långberget :-) Min fredag är räddad!!

tyck öm min vän jaa :-)

DU ÄR SOM EN TRASIG SKIVA.

Herregud vad dålig jag är på att uppdatera! Men denna vecka ut har jag tillgång till dator. Borde kanske hämta min kamera sladd hemma hos mig så jag får upp lite nya bilder, nu när min kamera ändå är igång och fungerar ;-)

Idag har jag inte haft någon praktik. Min praktik börjar nästa vecka och det är bra eftersom jag har hunnit gjort ett prov i religon idag OCH en bokrecension i svenskan! Igår var det naturkunskap.B prov, gick inte som det skulle. Men enligt mig gjorde jag rätt som fixade den sista inlämningsuppgiften i svenskan som skulle vara inne igår :-) Den kursen slutar nu och min svenska C börjar till veckan, det går bra nu :-) Hoppas bara att jag kirrar svenska provet på tisdag, ett prov om aniken som jag har efter mig. Är trött på skolan, men det piggar faktiskt upp mig när jag får saker och ting gjort. Känner mig stolt ;-)
Här var jag 15 och du 17, jag älskar dig lika mycket nu som då

RSS 2.0