Dag 5 - 10 Sanningar + en bild på mig

1. jag är pappas flicka -jag har världen bästa papi!
2. Jag är inte en partyprinsessa - stannar hellre hemma.
3. Jag hatar att vara hemma hos mig själv- vill hellre vara ute och umgås med vänner.
4. Jag vill flytta till hus -ogillar lägenhet
5. jag önskar att min kropp var betydligt mycket mindre- en kurva, inte flera
6. Jag älskar att lyssna på musik- mest ensam
7. Jag har världens bästa vänner
8. Jag vill få in en rutin i min vardag - jobb osv.
9. Jag blir lätt sur och kan bli elak- ibland med mening och omening
10. Jag vill se ut som jag gjorde förr- passar på när jag ändå skulle upp med en bild på "min dag" idag.




PUK-kod

jaaa, äntligen när jag har fått PUK-koden så behöver jag visst en sladd. så typiskt, den som jag har tappat bort. När jag fick min dosa sa en tant åt mig på banken att jag inte behövde den. Just därför är den helt borta nu. Jävla rövhööööl!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HUR BRA SOM HELST

Har haft en huuur bra dag som helst idag, tillsammans med Elin, Sandra och Emma. Gårdagen spenderades också med mina fina vänner! Inte nog med det underbara livet just nu, så kom jag hem till en nystädad lägenhet idag. Min underbara Erik har städat och gjort det så fint när jag kom hem. ååååh <3
Nu har jag äntligen fått mobiltelefonen också, håller på att dolar med nummer osv. Jag skulle ju vara smart och lägga över alla nummer från den gamla mobilen innan jag bröt sönder det och fick det lilla kortet som passar i Iphonen, men då hade jag ju självklart INTE sparat från början. ååh, så typiskt. skit samma, nummer får jag väl!

ELIN OCH SANDRA

PANIK! Elin skriver till mig "vaken? redo att åka till Karlstad?" Hum, vi hade pratat lite om det, inte bestämt det! Det var bara att studsa in i duschen, packa lite smått och när som helst bege sig av! En natt hos Sandra väntar :-)

TELEFONEN I KRAAASH

Nästan direkt jag lämnade affären där jag köpte telefonen igår, slutade min att fungera. Jag tror att den kände på sig någonting?! Det funkar inte att ringa, ta emot sms eller skriva sms. Det finns inte heller någon teckning på den, den är helt slut!! Har försökt och försökt, stängt av och stängt av. Idag får jag vara utan telefon, i morgon får jag min nya, efterlängtade!

Nu, åter till verkligheten. Är nästan nyvaken, har pyjamas på mig när klockan är 13.00. Borde hoppa in i duschen och äta lite mat innan jag beger mig till uddeholm för att städa! CASH IS KING

Dag 4 - EN DÅLIG VANA JAG HAR

 

hm, en dålig vana... Jag vet inte riktigt om det är precis en dålig vana, men jag släcker alltid allt när jag lämnar min lägenhet. Lampan i fönstret, bakom gardinen i köket brukar vara den enda som är tänd. Jag vet inte riktigt vad jag har mer för vana direkt. Kanske att jag stänger av när mammas perioder kommer, jag vet inte om det är bra? Det känns inte bra, men det kanske är bra. Jag vet inte. Jag stänger alltid av, bry mig inte speciellt mycket till skillnad mot tvilling. Hon är helt tvärtemot, jag lämnar allt och låser in mig på något vis. Visserligen tänker jag mycket, men jag jagar henne inte. Jag låter det vara eftersom hon har valt det helt själv. Det är inte så att jag hämtar hem henne osv. Det är ändå ett val som hon gör, något som hon prioriterar före allt annat. Som sagt så tänker jag mycket, om hon kommer hem, när hon är hemma, vart hon är osv. Så ja, min dåliga vana är nog att jag stänger av, fast det kanske är bra. Fast, jag vet ju inte!!! Det är trotsallts en vana, efter mina nästan 19år. Annars är det ingenting jag kommer på precis just nu. Kanske att jag röker efter maten? Men det är det slut med den 31 augusti :-)
 
 

LÄNGTAR EFTER HELG

Jag längtar så tills jag får åka iväg till sälen med grabbarna bus till helgen! Under tiden dom cyklar downhill på lördag ska jag bara vara ensam, lägga upp fötterna på bordet och göra Jolin-grejer. Har längtat efter en sådan stund, inte nog med det får jag spendera tid med favo-pojkarna!! Jag hoppas att jag får med dom på bowling senare på kvällen, det är lite som en tradition när man reser till stugan ;-)
 

Dag 3 - EN LÅT JAG GILLAR

RMK & Toppen- allt du är.
Jag kan jag inte sluta lyssna på den. Jag älskar den!! :-)

"för vi kunde varit perfekt, men nu är du bara hälften så bra"


NORDEAS-SKIT-SERVICE.

ååååh, jag är så irriterad! Var till Nordea igår och skulle fixa med mitt kort som är spärrat. tyvärr kunde han inte göra någonting åt det. Jag skulle ladda ner någon skit grej på datorn och leta fram min PUK-kod. Koden hittar jag inte, ringde till Nordea istället. Lika där, men nu skulle dom skicka en ny PUK-kod till mig. MEN SEN DÅÅ?? Hur i helvete bär jag mig åt? Är så jävla irriterad på Nordeas skit-service! ååååååååh...

Det enda braiga idag är att jag har fått umgåts med papi i Karlstad under tiden tvilling var på sjukhuset, och att jag köpt mig en ny telefon. Perfekt!

Dag 2 - MIN BÄSTA KILLKOMPIS.

Oj, den var svår måste jag säga. Mina killkompisar är bäst och det måste bli Albin, Erik och Marcus ♥
Dom är såååå bra på sina sätt, det bästa av allt är att det aldrig riktigt blir tjej-problem, ganska logiskt men ändååå ;-)
 
 
 
 
 
 
 

Dag 1 - EN BILD JAG ALLTID SKRATTAR ÅT

Det här är nog bannimej en bild som jag alltid skrattar åt! Har dåligt med bilder på denna dator så jag fick gå in på facebook, mina mobiluppladdningar. Tror jag lånade Sandras mobil och la ut den här bilden en gång i tiden, hahah!!
Måste meddela att detta är min fina vän Caroline :-)
 

10 DAGAR AV MIG.

Jag tycker att jag har alldeles för lite att skriva om, fast jag egentligen inte har det. Men det här hjälper mig på traven!

 

Dag 1 - En bild jag alltid skrattar åt.

Dag 2 - Min bästa killkompis.

Dag 3 - En låt jag gillar.

Dag 4 - En dålig vana jag har.

Dag 5 - 10 Sanningar + en bild på mig.

Dag 6 - En bild från sommaren 2011 + vart den togs osv.

Dag 7 - Fem saker jag vill göra innan jag fyllt 30.

Dag 8 - Planerna inför för veckan.

Dag 9 - Något som gör mig arg.

Dag 10 - Ett foto på mig som liten.


BANKKORT SPÄRRAD

NÄR, HUR OCH VARFÖR glömmer jag bort min skit PIN-kod till mitt förbannade bankkort?? Jag använder det jämt, slår koden hundra gånger känns det som. Men ja, när räkningarna ska betalas så spärras mitt kort, på lönedagen dessutom. fy fan för den här dagen! Började så jääävla dåligt

ALLT DU ÄR, ÄR DET ENDA JAG HAR.

Vad i hela friden? Jag har precis kommit hem efter att ha vairt ute och umgåts med Elin. Har gjort smörgåsar till Erik som han ska ta med på jobbet i morgon, kom på just då att jag kunde betala mina räkningar. Problemet är att jag inte vet vad jag har för kod till mitt kort?? HALLÅ? Hur fan glömmer man deeet? Har ett försök kvar och nej, jag vågar inte chansa. Tycker att jag har tryckt rätt hela tiden, men icke säger nordea. Fan ogg!!!! Är alldeles för trött för det här tror jag. Så ja, nu tar jag mina funderingar med allt och lägger mig. Om jag orkar sova vill säga, har så många tankar i mitt huvud så jag tror det sprängs snart.......

Mina två, underbara vänner får stå för denna bild eftersom båda har gjort många delar av min dag!! <3


HEEEELG

fredagen var helt perfekt tror jag. Jag hade jätte roligt! När alkoholen skulle ur kroppen var värre, men detär smällar jag får ta. Var dålig hela morgonen, bestämde mig att jag inte skulle ut på lördag (igår). Det gick över rätt fort, fixade till mig med mina flickor under kvällen, tog ett par groggar men sen var det stopp. När vi kom till folkan stannade jag utanför, köpte mig en cola och hamburgare. Jag orkade verkligen inte eftesom jag vet med mig att jag blir så inihelvete dålig dagen efter!! Så ja, gårdagen var mindre kul. Ännu tråkigare idag söndag. I morgon är det dax för verkligheten igen. Måste ta tag i arbeten tror jag. Fan vad töligt det är......

FREDAGSFIXX

Hoppsan! Blev visst lite färg ihåret inför ikväll. Vi får se hur detta resultat blir. Har med hjälp av mormor lyckats fått mig lite slingor äntligen :-)

Förresten, blomsterhandeln ringde mig förut och frågade om jag skulle vara hemma i eftermiddag. -jaa, svarar jag. "vad bra, då kommer jag och besöker dig sen", svarar hon. Hmm, undrar om det är min Erik som har varit i farten? Jag får skölja ur min färg och springa hemåt sen och se om jag får något besök ;-)

NEJ, EN EXTRA DRINK IKVÄLL KÖR VI PÅ

Nu har jag kålsoppan på kokning och strax är den klar!
Förövrigt så börjar det ljusna lite i molnen bortöver, hoppas att dom kommer hit och stannar här hela kvällen. Har inte ett dugg lust med regn idag känner jag. Just nu längtar jag tills Erik slutar för dagen, då ska vi fixa lite ärenden, fixa en outfit till mig och sedan göra oss redo för utgång med massa folk ikväll. Hoppas på en rolig kväll och jag hoppas att den inte är för nykter vilket leder till att jag har tråkigt. Nej, en extra drink ikväll kör vi på. Morgondagen tar vi i morgon, inte ikväll!!


JÄTTE TAGGAD FÖR FEST, FÖR ENGÅNGSKULL

Var ute med Albin förut, blev jätte taggad för eldfesten faktiskt. Har varit lite fundersam på om jag verkligen ska ut eller inte, men nu har jag bestämt mig. Jag ska ut!! Jag kan inte längre skylla på operationen, inte heller på jobb. Jag hoppas att jag kan hitta mig något att sätta på mig inför kvällen också, skulle ju inte vara allt för fel. Hoppsan! Fick mig nyss en anledning till att handla kläder ;-)
Dax att sova nu, ska upp till morgonen eftersom mormor ska lära mig hur man gör kålsoppa ;-)

förövrigt så får min goa, fulla vän albin stå för bilden!

THERE IS

Det finns någon som är precis lika dan mig där ute.
Vi är så olika, men så olika.
Under alla år vi har gått i skolan tillsammans har vi gått samma linje och samma klass. När vi gick till skolan, när vi var i skolan och på väg hem från skolan. När vi slutade för dagen lekte vi med varandra. Vi sov tillsammans. Vi hade alltid samma rum. När vi var små och var rädda för vår vardag, för spöken under sängen så låg vi alltid i samma säng, svakfötters och kramade om varandras ben. Vi åt frukost tillsammans varje morgon, vi satt alltid med varandra vid bordet och åt, om vi inte satt i soffan och isåfall satt vi där tillsammans.
Vi gjorde skoluppgifter tilslammans. I Naturkunskap gjorde vi alltid arbeten tillsammans, då fixade vi det med ett varsitt VG. I Svenska gjorde vi uppgifter tillsammans och den bästa vi gjort var "barn med alkoholiserade förälder", för att vi gjorde det tillsammans. När vi gick på sättraskolan tillsammans, var vi i olika klassrum men målade precis lika teckning. När du började på innebandy ville jag med göra det. Du köpte nya skor och en ny klubba med dina fosterföräldrar, jag blev avundsjuk och gjorde samma sak med farfar. Vi åkte och tittade på din träning, vi hade köpt precis lika klubba och precis lika skor. Hur i helvete går det till egentligen? Av alla skor som fanns, av alla klubbor som fanns så valde vi precis lika.
När den svåraste tiden kom, då jag behövde dig som mest. I våran ungdom, så flyttade du ifrån mig. Du var borta från mig i 5 år, hela våran tonår var som bortblåst med vinden. Du kunde vara hemma var tredje helg, om jag hade tur var du hemma varannan.
Du kom tillbaka, vi bodde ihop, bara du och jag. Det var svårt som attan! Vi fick varsin lägenhet, vad annat drömmer en flicka i 16års åldern om? En egen lägenhet! ¨
Med åren som gått har jag insett att du är det absolut finaste jag har, jag vill ditt bästa till allt, det kan vara hårt att höra och se men så fungerar det ibland. Ibland gör vi fel och många gånger rätt, men vet ni vad? När det är rätt gör vi det oftast tillsammans...
Jag inser inte hur mycket jag behöver dig och vill ha dig nära förens du reser bort. Jag vill fråga dig - Vill du äta här idag? Vill du sova här i natt? Ska vi gå en promenad? ska vi göra det tillsammans? vill du vara med oss? Vill du med dit i morgon? Vill du göra det sen?
Jag är inte världens bästa syster, men säg det till mig den dagen det kommer från hjärtat, inte ur hjärnan när du är arg. Lova mig att aldrig göra dig illa när du är ledsen, för jag älskar dig mest i hela världen. Du är allt för mig! Du har allt!!


PANIK

Sitter hemma, får lite halvens panik över att jag får börja jobba idag. Det känns som om jag har varit ledig hur länge som helst, två veckor blev en låång tid faktiskt men nu är jag fit for fight igen efter operationen!!

TURN THE TIME

Jag är sprängfylld med saker och ting i mitt huvud, jag bryter ihop och spricker snart. Jag borde känna efter, putta bort och dra närmre


.

typ så här tom är jag just nu

Bilkurragömma

Har haf tid till´precis allt annat än bloggningen. Jag har opererat mig, snabbare än förväntan. Jag har varit ute heela nätterna med massa olika vänner, deras vänner och deras.. Det har varit så kul! Vi har alla lekt bilkurragömma, för dig som inte förstår så kan jag förklara!
Man delar upp sig i bilarna, minst 3st för att det ska bli roligt och en tävling över det hela. Man samlas på ett ställe, te.x coop, en åker och gömmer sig, resten stannar kvar. En person i alla bilarna tar hand om SMSen. När man får ett SMS rusar alla bilarna för att komma först till plats och hitta dom. I SMSet kan det stå hur konstiga grejer som helst, ibland i meningar och ibland i ord. Försten dit får gömma sig nästa gång, och sen fortsätter det sådär. SKIT KUL!

JAG HAR

Jag har så fina människor runt om mig.
Jag har världens bästa vänner.
Jag ett jobb under sommaren.
Jag har världens bästa tvillingsyster.
Jag har världens bästa och finaste pojkvän.
Jag har världens roligaste vänner och just nu känner jag mig så nöjd med livet! Lite mer jobbsökande, så är jag nöjd sen. eller, inte riktigt. Jag vill att tvilling ska finna sig ett jobb som hon stortrivs med, mer begär jag inte! Punkt, slut och god natt <3

RSS 2.0