jag älskar mina underbara vänner, min finaste Erik och mitt hjärta till familj. Jag ska dra er allt närmre och ta vara på all tid vi får ♥

Har inte haft någon tid att skriva något här, jag vet inte riktigt hur jag ska skriva...
Under helgen vaknades en mardröm till liv. Alla skrek, sprang och grät. Allt var så overkligt. Jag, albin och Erik var påväg till springpartyt i sörby. Efter vägen på vänster sida går två människor, den ena känner jag igen och säger hennes namn. Vi fortsätter några meter och möter en vit pick up. När vi svänger in till vägen till folketshus på vänster sida så smäller det bakom oss. Bara några meter, vi förstår ingenting eftersom all musik spelades och vi satt inne i bilen. Efter ett tag kom massa människor och berättade saker och ting, allt var så konstigt och overkligt. Jag och många andra fattade ingenting! Vi kom från platsen klockan 5-6 på morgonen, blev en sömnlös natt. Jag tänker på alla anhöriga som får vara med om detta, alla nära vänner som är helt toma, familjen som förlorat en medlem. Sådant får inte hända, sådant händer bara i tidningar och tv-program, aldrig här, i Hagfors.
Igår tillbringade vi vänner en tid i kyrkan, tände ljus osv. Senare fixade vi ljus, blommor, kort och annat tillbehör innan vi reste till platsen. Vi åkte 7st bilar för denna människas skull. Jag hoppas att du ser oss, alla som bryr sig och vill ta till dig.
En skoldag idag, den blev jobbig och vi mötte våra mentorer på morgonen. Det pratades i en rund ring och framför oss i ringen var det ljus tända. så fint! Jag, Johanna, Josefine, Elin, Sofie, Li och Felicia gick sedan till minnesrummet och skrev i boken, tog ut känslorna och tittade på fina bilden som stod på bordet.
Jag skriver inga namn pga respekt till familjen, många vet och resten behöver inte få reda av det från mig.
vila i frid, fina människa! Hoppas och önskar att du möter någon där uppe och ta hand om dig. Jag tänker på dig och din familj ♥

4 veckors resultat, överallt...



Här får ni som ä litte nyfiken :-D Stor kropp kräver många kilon, men 10 är en bra början. Tackar mig själv för det, fy fan vad bra jag är!

UNDERBARA HELG!

Åh, det har hänt så mycket och vädret är kanon, just därför har jag inte haft tid med bloggandet dom senaste dagarna. Har varit till Karlstad dag in och dag ut känns det som. Först för att hälsa på pappa & Fastrarna på sjukhuset där min älskade goding till farfar ligger :-( Han fick flygas till uppsala, jag vet att han är envis och kommer att klara detta. det med basta!!

Jag har gått ner -10,1kg på fyra veckor, har rest till Karlstad för att fixa ny mat och väga in mig efter dessa veckor. Jag är nöjd och trodde aldrig att det skulle gå!! Men 10kg på min kropp är ingenting känns det som, många ser och jag känner det. Dock är det skillnad att mista 10kg hos en tjockis och 10kg hos en smalis.

I natt ska jag och Erik sova i skärjen. Jag ska måla huset(?) tror jag och Erik ska snickra. Sen ska vi grilla, mysa och fiska. Guuud vad jag har längtat till en sån här fredag. I morgon reser jag till Karlstad (igen), för att umgås med Ida och David, ska handla mat och massa skit som kostar onödigt med pengar ;-) Sen är det söndag igen, herreguuud och helgen har precis börjat!




GÅRDAGEN IDAG JUST NU

Tillbringade gårdagskvällen tillsammans med Ida, David och Erik. Vi drog iväg och fiskade öring, napp fick vi men inte fisk. Så klart slog det jätte mycket när vi skulle åka, klockan drog iväg.

Idag blev det lite skola på förmiddagen och sedan iväg på ett möte. Känns att studenten närmar sig och jag ska få sköta mig alldeles, alldeles själv. Åh vad jag har längtat. En lägenhet kikar jag och Erik lite på också, hoppas att allt går som det ska med jobb osv. Wihoooo

Just nu sitter jag vid mammi, solar lite på balkongen då och då. Men faaan vad varmt det är! skööönt


NÄR DET BLIR VARMA SOMMARDAR, SÅ FINNS DU KVAR.


GAMLA KORT, GAMLA KLASS, GAMLA VÄNNER. GAMMALT. MISS U


































TEENAGE.TRUE.STORY.


SENA SOMMARKVÄLLAR, IGEN. ROADTRIP HIT OCH DIT, IGEN.

Har nyss smygit och tagit datorn och satt den i knät. Erik och Albin sover än... Igår tillbringade jag kvällen tillsammans med Sandra, Erik, Albin och Johanna. Åkte på spöktur som avslutades som älgsafari. Det var attans så dålig väg där, kanske gör en repris ikväll på en annan väg? ;-) När vi kom hem satte vi på ett avsnitt av bigbrother, klockan var alldeles för sent men jag orkade hålla ögonen öppna tills det var klart. Strax ska jag hoppa in i duschen, äta min frukost och börja göra mig iordning. Bara killarna vaknar någongång!

En sådan kväll vill jag ha igen, underbara flickor ♥♥♥♥


KARLSTAD

Sitter hemma hos storasyster Linda. Väntar på att min pappi ska komma och hämta mig. Kvällen ska jag tillbringa ensam framför en film, puurfekt. Ska höra av mig till min vän elin också, ska stri några ord med henne innan jag går över till min tyck-synd-om-mig-tisdag ;-)

FULLT UPP, NÄSTAN

Jag och tvilling försov oss, så typiskt... sska strax göra mig iordning för att traska iväg till skolan. Senare runt 13.00 kommer pappa och hämtar mig, ska bli med honom till Karlstad. ska fixa med balklänningen och väga in mig osv. Under tiden ska jag umgås med min storasyster Linda :-) Blir perfekt det!! Sen vet jag inte om jag sover hemma i natt eller om jag blir hemma hos pappi :-) dä spörs

TVILLING MYS

Har nyss kommit hem efter att ha varit och solat tillsammans med tvilling. Strax ska jag hoppa in i duschen, fixa ansiktsmask, tända ljus och sätta på en film och fixa naglarna! tvilling-mys på hög nivå idag :-) I morgon är det dax för karlstad för min del, ska bli spännande. Ska umgås lite emd storasyster under tiden pappi hälsar på sjukan :-)


DET BÖRJAR BETAS AV

sitter i skolan, ska strax iväg på revyträning... Känner mig stressad över att inte göra någonting, borde kanske göra något? Jag har så mycket i mitt huvud så när jag ska börja med en sak har jag glömt bort vad det är. Jag är iallafall klar med svenska B (äntligen), visste inte ens att jag var klar men det var jag tydligen, säger inte imot direkt... Fick klart en religionsuppgift idag också, perfekt! Prov på onsdag sen är det också klart! Herreguud, det känns att det börjar betas av! wohoow.

Ringde om min balklänning idag, ska ta med den i morgon till klädestjänst och se vad dom kan göra. Jag kunde inte byta iallafall trodde hon. Tummen ner som fan... GUD

IDAG-ÄR-DET-EN-JOLIN-OCH-ERIK-SÖNDAG

denna söndag har varit en Jolin & Erik-söndag ♥
Vi har tvättat heela dagen, ska ner och hämta den sista tvätten som är kvar på torkning. Sen ska vi passa Ebba en liten sväng och åka till Eriks farmor och stri. Men innan det ska vi plocka ihop här hemma. Sist av allt ska vi hyra en film och mysa ner oss i soffan och sitta där heeela kvällen ♥

image description

-7kg

Denna dag har varit jätte bra! Dagen började med praktik, sedan bort till mormor för att visa min utspringsklänning och balklänning. Minuset med balklänningen är att den är redan alldeles för stor ju. Får ringa på måndag och säga som det är och hoppas att jag kan få byta klänningen. Allt är ju kvar på den... Sedan bort till moster en sväng och planerade lite inför studentfesten, kommer nog bli superduper bra det här :-) Sist men abslout inte minst, så åke jag och Erik hem till pappi och hälsade på. Kikade på hockey en sväng och sedan reste vi hemåt. Men först stannade vi och pratade med Per och Anna, trevligt trevligt! Synd att man inte umgås mer än vad man gör :-)

Det bästa av allt, jag har sammanlagt gått ner 7kg på två veckor. Jag är skit nöjd!! Dock kan jag inte påstå att dessa 7kilona syns jätte bra, men det känns. Det finns ju som sagt mycket att ta ifrån, syns väl desto mer senare!

MEN DET KUNDE HA VARIT VÄRRE

Är trött, men det kunde ha varit värre.
borde städa mitt hem, men det kunde ha sett ut värre.
ska i väg och städa sen för att få cash, kunde ha varit färre.
måste boka tvätttid och tvätta, det vore värre om jag inte hade kläder alls.
Jag måste göra klart alla miljoner skolämnen, Men det kunde ha varit värre.
Måste börja och skriva praktikdagboken färdigt, men det kunde ha varit värre.


TWO WEEKS

Har varit på praktik hela dagen, sedan avslutades praktiken med ett möte. Idag har iallafall lite saker och ting ordnats! Vart studentfesten ska vara och min studentklänning har kommit :-) Nu är det en grej kvar, min balklänning är redan för stor, alldeles för stor i puppera och när man drar åt där bak sitter det nästan ihop, det ska ju vara ett mellanrum där. hum, blir sö fundersam..

Inatt sover Rasmus hos oss, vi kikar på tv och dom har nyss ätit kvällsmat. Borde ta min kvällsmat för idag också. I morgon passerar jag mina 2veckor!!!!!!

TVILLING, LINDA, KILLI

Mina älskade systar, det är tack vare er ♥

SPRINGTUR, FICK MIG ATT TÄNKA PÅ STUDENT

Det fick bli en liten kort springtur i detta regnväder! Trotsade regnet så tummen upp till mig.
Det bästa med att ha varit ute, är att få komma hem, duscha och sätta på sig pyjamasen och krypa ner i soffan.. Just nu håller Albin mig och Erik sällskap, killarna ser på hockey så jag beslutade mig för att sitta här ett tag till ;-)

Börjar kännas att studenten närmar sig, uuaa. måste skriva en kom ihåg lista!
  • balklänning
  • balskor
  • balsmycken
  • balväska
  • utspringsklänning BESTÄLLD
  • utspringsskor
  • utspringssmycken
  • balbil
  • inbjudningskort till min & tvillings student
  • fix till min & tvillings fest, mat osv. dax att fixa en lista med allt tror ja!

EN ROSA GRODA, VAD FÖR SORT?

Har suttit och funderat på om Skurt verkligen var en groda, ni vet han på gamla barnprogram? Erik och Albin var säkra på att det inte var en groda, men vem hade rätt? Jag hade iallfall ;-) Nööjd som fän.


____________________________________


Sen en annan sak, någon som vet vad våran groda är för sort??


WHEN I SEE YOUR FACE

ett prov klart av alla som är kvar... Längtar efter min praktik i morgon, är så trött på skolgrejer just nu. På praktiken får jag ju leka med barnen, hur kul är inte det? :-)
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och hoppas på att min klänning kommer i morgon, det är så drygt att vänta!!
ska ta mig en varm och skön dusch innan shortsen och pyjamasen ska på i tid! Men först, träffa Emelie och stir lite med henne :-)


FÄÄN

Ska borsta tänderna och diska innan det bär av till skolan. Rasmus kom hit på morgonkvisten och hälsa på, så strax ska vi bege oss allihop. Jag ska ha prov idag, det suger som fäään :-(

MISS YA


HEMMA HOS MORMOR

Sitter hemma vid mormor en sväng. Ska strax sätta mig ute på balkongen och sola lite. Hoppas att färgen sätter sig bara ;-) Dä spörs! Hoppas att mina kläder kommer idag, skulle vara guld det :-)

EN ANNAN FEMMA

"Men gud vad smal du har blivit i ansiktet Jolin! Jag tyckte väl att det var du, det var knapps så att jag kände igen dig" Det är något man vill höra! Smal är att ta i, verkligen, men mindre i ansiktet. Det tackar vi för. Hihi! Längtar efter min klänning nu så jag har något att stäva efter.

Nog om detta, var ett par stycken som spelade lite fotboll förut, trixade lite och spelade volleyboll. Trevligt trevligt! Dock var vi inte många, eftersom alla andra såg på hockey ikväll. I natt sover tvillingsyster hos oss, det var lääänge sen hon gjorde. Ett tag sov hon här nästan jämt :-) vi i klassen har inget volleyboll lag i morgon, det betyder att jag och tvilling tar oss lite ledigt. Ska ägna denna tid till en springtur och skolarbete. hm, det låter vettigt iallafall? men om det bär av, det är en annan femma...


LEKTION

Sitter i skolan, är deprimerad över att jag inte bara hade en uppgift kvar att göra. jävla skit.. åh vad irriterad jag blir! menmen, snart är det väl förhoppningsvis klart...... Nu ska jag strax gå på lektion som börjar 13.20 till 16.00, men det är två lektioner men utan rast. Låter värre än vad det är......... åh

DONE?

Har precis vaknat, ska äta min frukost och sedan göra mig klar för att gå till skolan. Ska ta med mig datorn idag, behöver göra en religionsuppgift som vi fick för läänge sen som jag inte har gjort. När det är done är hela religionen DONE! woohoow!

image description

BESTÄLLA HIT OCH BESTÄLLA DIT, GÅ DIT OCH KÖPA DET OCH DET.

Åkte till Karlstad idag tillsammans med Johanna, Johan, Per och William! Fick med mig nya löpskor, långarmad tshirt, balsmycken och balväska! Fan vad nöjd jag är! Det enda som fattas är sån där tutt-grej till brösten under balklänningen och utspringsklänning! Men gissa vad? Nelly.com fick göra min kväll, både tuttgrejen och min klänning fanns!!! WOHOW!

Jag var inne på nelly.com och kikade för länge sen. Jag såg klänningen och fastnade för den som bara attan! Dagen efter skulle jag gå in igen och kika, tänkte beställa den men den fanns inte kvar. Ingenting och ingenstans! Åh vad sur jag har varit över det där. Men nu var jag inne, skulle beställa tuttgrejen och sen insåg jag att min klänning fanns!!! Den fanns kvar i bara en storlek och dessutom var det halva priset på den. Jag antar att det var den enda som var kvar? Säkert någon som har skickat tillbaka. Men nu jädrar ska jag komma i den också. Bara en sak kvar, haha!




VILL OCH VILL

vill tillbaka till turkiet, vill tillbaka till Liseberg, Vill tillbaka till sälen, vill tillbaka till västkusten, vill tillbaka till fryksdalsdansen, vill tillbaka.. Jag vill att allt ska vara bra jäämt, hela tiden...
Man umgås alla, massa massa vänner och hittar på något roligt! Jag vill ha en paket dag igen. Inte julklappar denna gång, men med vanliga paket. Borde styras upp! får sova på saken, GOD NATT

TACK FÖR ATT DU ÄR DU

Har satt på mig dom nya, goa shortsen och min sov-tshirt. erik ligger redan i sängen och halvens sover. Själv tänkte jag vara uppe ett tag till. Blev helt plötsligt på bättre humör, än dom senaste dagarna. Kan inget annat göra än tacka min kära vän Sandro som alltid lyssnar när jag stör mig på allt.. Vad är det som är så feeel på mig? Börjar undra ibland, uuuua....

En film rullar på TVn, ensam tid för mig själv, ljus är tända och allt annat är nedsläckt, sist men absolut inte minst så har jag vattenflaskan i högsta hugg! Helt underbar avslut på denna fredag. Får se hur länge jag tillbringar min tid vaken :-) Hinner nog med något onödigt inlägg till tror ja! Får se vad jag har att säga


DET HÄR

Jag är så nöjd på det här. Ååååååh :( Erik och rasmus har käkat potatissallad pch rostbiff. På vardagsrumsbordet ligger det en stoor påse med djungelvrål noch en coca cola. I köket står drt nötter och chips. Snäll pojkvän, hjäääälp mig istället! Fan. Ska flytta hslslabduslåaaäsmdjidöaäabu. Tack för att du finns bloggen


NÖJD SOM FÄN

Idag har jag passerat en vecka av mitt nya liv. Hör och häpna vad glad jag blev när jag ställde mig på vågen i Karlstad. 3kg på en hel vecka är borta!! Ingenting som kanske syns just precis nu med alla andra kilon, men sen kanske!? Jag är nöööööjd som fän


SHOPPPINGG

Köpte mig ett balskor, utspringskor och ett annat par skor för att ha något att väja mellan. Fick med min träningskläder, tights och strumpor hem. Sen var det nagelacker, lite smink och sånt småplock som tex ansiktsmasker osv. Ett par shorts fick jag med mig också, i väntan på sommaren!!
Bilder får jag bannimej inte in :(

Nu ska jag strax bege mig till förberedelseklassen för att tillbringa min dag där, roligt roligt!! Hoppas att helgen kommer tidigt idag :-)

TWINSISTAH

Har världens gamlaste bild (nästan), på mig och Johanna. Slänger in den ;-)


NEVER APOLOGIZE FOR SAYING WHAT YOU FEEL, ITS LIKE SAYING "SORRY FOR BEING REAL"

Ligger i sängen... Har haft Hanna här på besök på kvällskvisten, trevligt trevligt! Idag har jag legat inomhus hela dagen tillsammans med erik, tills kvällen kom! Då gick jag ut på en liten promenix med hanna och sen kom albin så vi satte oss i solen och stekte. Helt plötsligt, bara sådär så fick jag för mi att sola i solariumet idag igen och hanna fick jag med mig! Som sällskap var joss med, puurfa :)

nu ska jag lägga mig och sova för att orka upp i morgon. Kanske ska snöra på sig skorna efter frukosten? Får sova på saken. GN! Orkar inte hur jag skriver, haha


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Är så trött på allt just nu! Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy........
Har en bakfull pojkvän i soffan och denna har legat där precis hela dagen. Det är fint väder ute men jag sitter inomhus. Vill göra något roligt. Behöver tvätta, men bokar aldrig någon tvätttid. Är så jävla trött på att dricka mina shaker och miljonliter vatten per dag. Detta gör det absolut inte bättre när min snälla Erik sitter bredvid mig med en stor chipsskål och saft. Tack för den! Är så irriterad och sur!!!! Många vänner suger som fan, behöver inte sånt i mitt liv. lett på allt, hejdå rövhöl ja haterä bloggen

RSS 2.0