WHOOP WHOOPP

shit vad jag uppdaterar dåligt! Jag har tyvärr ingen fungerande dator hemma. Igår kom jag och tvilling hem från Mangskog. Vi hade varit och hälsat på vår älskade storasyster med barnen Matilda och Isabell, Myyysigt ♥ Nu sitter jag hemma hos mormor, är ledig idag och igår (tors.) vi har ingen praktik denna vecka och nästa men sen har jag förhoopningsvis om jag får på ställen jag sökt på. hoppas hoppas!

Idag är det eldfesten och lika så i morgon. Idag är det 15årsgräns och i morgon 18. SUCK att jag fyller så sent. Jag är nog den enda av alla mina vänner som fyller sent känns det som. det suger! Ska iaf bort till norbergs sen och kika om jag hittar någon outfit för ikväll. Jag ska nämnligen fira Elin som fyller 18 idag. Och ja, som sagt är nog alla mina vänner 18 nu.......


SOMMARLOVET NÄRMAR SIG SITT SLUT?

sov äver i geijersholm i natt eftersom ingen annan än Emma var hemma. Erik gick och la sig tidigt eftersom han ska jobba. tvilling sov över hos oss och vi fick besök på kvällskvisten av Carro, Sandra och Lollo. Nu sitter jag hemma hos mammi som bjöd på mat förut. I morse stod hon i bakningen också så en hallongrotta efter maten serverades också ;) direkt Erik slutar ska vi upp till geijersholmoch packa ihop våra grejer, sen hem till oss och hämta kläder och annat. vi ska nämligen bege oss till skärjen i dag och vara där hela helgen. Enligt mig räcker det med lördag-söndag och hitta på annat kul i kväll eftersom sommarlovet strax är slut!


TILLBAKA TILL VERKLIGHETEN

har haft två roliga nätter hemma hos carro i torsby. Nu sitter jag i soffan och andas lite innan jag ska börja med städningen. Jag skippar speedwayen ikväll och tillbringar tid till min STÖKIGA, OFRÄSCHA lägenhet! Är så jävla trött på den nu så det osar rök ur öronen på mig. Har ännu inte fått upp gardinerna som jag skulle haft upp för ett tag sen(?) Vet inte hur, vet inte när, jag vet ingenting längre känns det som... NU ska jag ta tag i det som jag aldrig får gjort, så ner i källaren med alla skit grejer sen tillbaka till städningen.

ROADTRIPPPPPP

Tar en roadtrip tillsammans med Johanna, Sandra och Carro! Åker först till Karlstad för att käka lite mat och senare till Torsby för att sova över där vid Carros lya! Hoppas på en trevlig kväll och en försiktig biltur!! :D Love ya girls!

LIKE THIS? LIKE THIS? LIKE THIS??

tofflade med sandroo och Jossa i kväll istället för med Erik. Minst lika bra ;) Nu ska jag lägga mig efter ännu en sen kväll. I morgon bär det av till Karlstad med Erik för att köpa vattenskidor och grejer. Strax kommer mina pengar och då ska det bli nytt i köket också! läääängtar!

SAANDRO <3

Satt och kikade igenom bilder och kom på en sak.
fan va bra rä ä mä Sandra, finns int ett bekymmer mä henn. Förutta att ho jävles hel tia, män dä ä int långvarit. Tycker öm dej ja min älskade vääään :))

<3

PÅ MED MUSIKEN I HÖGTALARNA

Home sweet home! Hann träffa Erik ca fem minuter här hemma, sen åkte han i väg på fisking i spö-regnet. För mig var det bara bra att det regnet kommer ner så jag får någonting gjort idag. Har börjat lite smått i köket men får väl byta till vardagsrummet så det blir trevligare när jag ska tillbringa min kväll här i soffan. På med musiken i högtalarna!

RIKTIG JÄVLA TÖFFEL <3

Sitter hemma vid mormor och har gjort från det tills jag vaknade hemma hos mig i morse. Hon bjöd på mat och sedan dess har jag tillbringat min tid här. Har slumrat till i soffan en sväng och bara varit. Resten av dagen ska jag också bara vara, måste dock plocka undan lite hemma och sen vet jag inte om Erik och jag skulle i väg och fiska. Men ikväll ska jag iallafall vara en riktig jävla töffel! Ska vara hemma och mysa med min absoluta favorit kille. Måste påstå att det var allt för länge sen! älskar dig erik perik ♥

NYA GREJER

Har varit i karlstad hela dagen och hjälpt Elin att flytta in lite grejer i hennes lägenhet. Blev kanon fint. Bara möbler och annat kommer upp blir det hur mysigt som helst :)) Är jätte sugen på att skaffa nya grejer till hemmet nu, det suger i hem-tarmen! Tror det får bli lite nya grejer framöver ;) det lilla vitrinsklåpet ska upp på väggen och målas vitt, sen vill jag ha en ny servis som är hel vit. Nu intar jag sängen, god natt! 
träffade förövrigt Leijah och Linda idag :)) guuud så ja saknar dom :( Saknar tröllen i mangskog och syster Killi också :(

DET EKAR GENOM HELA STADEN

Har nyss kommit hem efter en eftermiddag ute på skärjen med sol, bad och raket efter båten. Jossa, Lollo, Johanna, Pontus och Erik var med. Nu ikväll har jag tillbringat tiden med Carro, Sandra, Lollo, Erik, Johanna och Pontus. Vi åkte en sväng, satte oss vid blinkenberg så Carro fick gunga, annars gjorde vi inte så mycket. Men det är alltid lika trevligt, spelar ingen roll vad vi gör tycker ja :) Nu ska jag sätta på en film och lägga mig bredvidd min Erik. Jag ska upp i morgon för att bli med Elin, Eriks syster till karlstad och dola lite i hennes nya lägenhet :) GODNATT

LEIJAH <3

Jag saknar dig, mosters goding ♥
jag älskar dig!

JAG SA DET FÖRUT

satt nyss och tänkte på en sak. kikade mitt nya schema för den kommande terminen. Shiit var fort tiden går! Jag har gått i skolan i så många år så jag har nästan glömt bort att jag någongång kommer sluta att gå till skolan. Jag kommer redan att börja mitt tredje år på gymnasiet, är det sant? Jag kommer ta studenten, gå på bal, har två dagar praktik i veckan hela året och sen då? Jag ska börja jobba, gå ut i arbetslivet och träffa människor. Jag vet att jag kommer sakna att gå till skolan, dock inte att gå upp tidigt på mornarna och sluta sent på dagen, men det gör man oftast på jobbet också? Dom flesta säger att det sista året kommer gå skit fort, men vad vet jag? ååh, haha jag vill gå i samma klass nu resten av mitt liv. Det sa jag om 6-9 också haha.

MARY KAY

har förresten köpt mig mary kay settet jag ville ha. ååååh vad jag gillar det! Funkar perfekt ♥

VI ÄR BÄTTRE I ÅR

uppdaterar sent, som vanligt. Uppdaterar iallafall ;)
Min eftermiddag tillbringade jag i skärjen med Johanna, Pontus, Erik, Carro, Jossa och Lollo. Jätte mysigt om jag får säga det själv. Vi åt grillat och bara mös. När vi åkte hem skulle Erik lägga sig eftersom han har börjat jobba igen. Han lånade ut bilen till oss brudar, Jag, Lollo, Jossa och Johanna. Goding ♥ Nu sitter jag och tittar på den tredje filmen av fem som jag och erik köpte igår och kikar inimellan på min underbara pojkvän, du är det bästa jag vet älskling!

RSS 2.0