VART ÄR DU I MITT LIV?

Ja, bu gick det ett par dagar igen med att inte blogga. Typiskt! Har inte mycket att berätta om med mitt tragiska liv. Spelar mobil-spel, har värmt en kopp med tee och lagt mig i soffan med täcke och kudde. Erik ligger och sover, som vanligt och jag ser på, som vanligt...


Sep. 08, 2012

Åh vad tråkigt det är att inte göra någonting. Jag är knäpp! Jag gillar att vara ensam när jag vill det. Men när jag inte vill är det de värsta jag vet! Jag vill ha folk runt om mig och folk att se på.. Åh, tråkiga lördag.

Sen har jag ju börjat mitt liv tillbaka, får se om jag lyckas ännu en gång :)


UTBILDNING OCH JOBB

Idag var det dax att hämta mina grejer på sättragården. Sen barnet iväg till norab för lite jobb. Ett par timmar fick jag iallafall! Jag vill börja läsa igen tror jag, vill ha ett jobb med samma utbildning. Barnskötare, hur i helvete kunde jag läsa den linjen?! Det var roligt för studen men sen då? Åh :(


STÄÄÄDA

Klockan närmar sig 12.00 och jag och Emma har städat klart Sandras lägenhet, får bli en suprise när hon kommer hem!! 😃 dagen idag ser lite planerad ut iallafall, det spörs sen!


TISDAG

Dagen idag har gått fort! Vaknade tidigt, Emma kom hem, åt och åt och åt ännu mer känns det som. Jag-kan-inte-sluta-äta-mat-på-min-mens-dag. Sen slutade Sandra, åkte in till stan och köpte mig kläder med tanke på att jag stannar längre i karlstad än förväntat :-) sen fixade vi lite ärenden hit och dit! Nu har vi fixat ännu en garderobsdörr till Sandras hall, bara en kvar :-)

På torsdag när jag kommer hem är det fax att ta tag i arbetarlivet!!!!!



ALLT I ETT

Lördagen i Sälen var helt perfekt! När vi kom hem på söndagskväll, packade jag upp Sälen grejerna och packade ner karlstadsgrejerna! Det var dax för ett par dagar hos Sandra :-) perfekt!!

Igår var vi ute på stan, mötte upp marcus, åkte till IKEA och shoppade lite, fikade och tillsist gjorde vi kycklingwok hos Sandra! Köpte thaikryddor osv eftersom hon aldrig har ätit thaimat ;-) sen var det dag att fixa med tyget hon köpte på Ikea, ska fortsätta idag!


TREVLIG HELG, DET S´KA JAG HA

Har varit ute med Carro nästan hela dagen, förutom i morse då jag var och klippte mig. Som vanligt fanns det inte en enda människa ute nästan, okej överdrev lite men det känns så tomt!!
Nu ska jag iallafall packa lite inför morgondagen. klockan har passerat 01.30 och jag ska upp 06.00. Det får bli snabba ryck och sedan sova i snabba ryck innan det bär av till sälen med grabbarna bus :-)
TREVLIG HELG

RSS 2.0