HARD WORK WORK. HAPPY BDAY TIME

sååja, har nyss ätit mat. Har tre timmar kvar av min rast, sen börjar jag igen och kör kvällen! Ska packa lite "finkläder" eftersom jag ska möta upp Sandra precis efter jobbet. Vi ska bege oss till Karlstad och hälsa på Max, den nyblivne 20åringen. Ska bli roligt! I Morgon börjar jag att jobba igen, denna gång 12.30. Hoppas att det inte blir allt för sent i Karlstad, Sandra lovade mig att det inte skulle bli det ;-) Förresten så ska jag och Erik bege oss på 65års kalas nu, många födelsedagar framöver :-)

SNABBA RYCK

Åh gud, ska strax springa iväg på ett möte som börjar klockan 13.00. Det får bli snabba ryck eftersom jag ska springa igenom hela Hagfors tillbaka för att kunna börja jobba 14.00! Är lite nervös inför jobb-helgen. Dessutom har jag lite ångest över att jag inte kan åka till Höljes och inte bli med Sandrooo till Karlstad, hade lixom planerat in det, liteeee iallafall. Men cash is king*** HÖRS

REDIGERAR. FÖRE & EFTER BILDER.

Har suttit och redigerat bilder, fixat det allra sista med bloggdesignen och nu är jag äntligen DONE! Tänkte lägga upp lite bilder på dom redigerade som jag har suttit med ikväll. Har dock gjort bilderna i smyg, haha. Men det lär nog inte vara några större problem ;-)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lots Of Love

Det blev Bio tillslut! Wohoow! reserverade biljetter 16.35 och 17.40 skulle dom hämtast ut, senast! PANIK in i bilen, åkte ner till Karlstad, blev några minuter sena men vi hann! Som tur va så var det inte fullsatt överallt, så vi fick hämta ut våra reserverade biljetter. Vi såg filmen LOL och det var en sån där Jolin-film. Jag älskar sådana filmer!! Drama/komedi, heeelt perfekt. Nu ligger Erik redan i sängen, jag satte mig vid datorn för att spendera lite onödig tid :-) I morgon ska jag på möte 13.00 och sedan jobb 14.00, fullt upp!


PUSS

Kom precis på att jag i stort sett inte är hemma när min Erik kommer hem från jobbet och när han går iväg till jobbet ligger jag och sover. Därför kom jag med idén att åka iväg, bara jag och Erik. Jag är sådär superduper sugen på att se på bio, har varit det jätte länge! Äntligen såg jag en film som jag så gärna vill se, undrar om Erik är med på den biten? Det spörs.. Men, det kommer sluta att vi ser på film hemma istället, men hoppas att vi kommer iväg. Va sisådär hundra år sen jag var på bio känns det som.
Vi hörs sen! PUSS


MIN FINA VÄN SANDRA!

 

TUT TUUUUT

"Har precis smällt i mig köttfärssås och spagetti, bjöd Leona, Carro och tvilling också. Sen ska vi iväg på tut bingo, och ja, jag ska vinna denna gång!!! Hoppas att vädret håller sig uppe, inge regn vill vi ha :-) Kanske för mycket begärt? Isåfall väljer jag pengarna. Punkt och slut, vi hörs sen!" Detta var inlägget jag skulle skriva förut, men som jag la i utkast så länge, med tankte på att jag fixade och trixade med bilder. Visste inte vilken bild jag skulle ta.

 
Men ja, här sitter jag. Helt utslagen efter att ha varit på bingo med Carro, Johanna och Leona. Var iväg på en fisketur också men fiskelyckan fanns inte idag, däremot bingolyckan!! Jag kom hem med 500kr i fickan, satt perfekt det! Är super duper nöjd. Gick inte ett dugg back! Erik stoppade till mig en hundring när jag skulle åka, kom hem med fem hundra(?) Jag klagar inteeee :-) Strax ska jag hoppa i säng, ska försöka komma upp till morgonen så att jag är trött tills kvällen eftersom jag ska jobba hela helgen. Så ja, god natt!!
 

MORMORS-MAT-DAG-IDAG-

Hade klockan ställd i morse, annars skulle jag ha sovit heeela dagen. Kan ju dessutom inte missa mormors mat idag. Dax attt hoppa ur pyjamasen, slänga upp håret i en toffs och sätta på mig kläder och sist men absolut inte minst, bädda sängen! Rappa påå Jolin!
Min fina tvillingsyster är på plats när jag kommer till mormor!


FIXX OCH TRIXX

Såååra, efter många om och men, några extra minuter vid datorn så är det äntligen klart för idag. Min nya bild till headern och det mest med färgerna är klara, är dock inte nöjd med den mörka rosa färgen. Får kanske fixxa det i morgon om jag får en stund över! Förövrigt så älskar jag min Erik sååå himla mycket att han till och med får vara med ;-) GOD NATT

CASH IS KING**

Äntligen! Har varit på sättragården idag och igår. Har fått mig ett par timmar dessa dagar. Har fått gått bredvid och sett hur allt går till osv. Känns riktigt bra! Fortfarande lite konstigt, med tanke på att jag inte har någon slags erfarenhet sen tidigare. Jag har ju bara varit med barn. Men nytt, det är alltid någonting för mig. särskilt när det gäller att tillbringa sin vardag med människor.
Till helgen ska jag få jobba på riktigt, ska bli jätte kul! Börjar 14.00 på fredag, kör delad tur på lördag, dvs. hela morgonen och förmiddagen och en liten paus på dagen, sedan kör jag eftermiddag och kväll! På söndag ska jag jobba kväll, börjar 12.30-21.30. Så ja, min helg är heeeelt fullproppad. Cash is king** Jag ska ta vara på morgondagen och torsdag. I morgon ska jag handla och käka mat hos mormor, sedan ska jag bara vara :-) För sen är det dags!

HOPPAS ATT JAG FÅR JOBBA RÖVEN AV MIG I SOMMAR

Jaa, en vecka arbetslös blev jag. Idag ringde det i telefonen och det jag fick höra var "Jag tror på dig i sommar, redan när jag träffade dig kändes det bra" Wihooo, på måndag börjar jag att gå bredvid, lika så på tisdag. Detta ska nog gå bra, hoppas att jag får jobba röven av mig i sommar :-D

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN

för jag har tagit studenten!!!! Åh, jag saknar det redan. Skulle vilja ta studenten en gång till, bara en gång. Nu vet jag ju hur det går till... Underbara studenter ♥

FÖR JAG SKA TA STUDENTEN

JAG ÄR SÅ ARG!! DET KAN VARA DEN MEST ONÖDIGA OCH DUMMASTE, SJUKASTE FÖRKYLNING JAG NÅGONSIN HAR HAFT!!
Jag orkar inte äta, jag kan knappt snyta min täppta näsa och jag kan knappt andas pga astman. Jag blir så ledsen, men vet ni vad? Det skiter jag i, för jag ska ta studenten!

EN KOPP TE

Linda har kommit hem. Leijah somnade tidigt idag, vaknade en stund och fick välling. Men när jag sa att "mamma kommer snart" skulle hon vänta, haha så typiskt. Hon har legat i sin säng och kikat på film om och om igen.

Själv har jag blivit inte bara tätt i näsan, jag hostar också! Jädrans förkylning, jag vill inte vara sjuk tills på lördag. det suger!!! Det tar jag en kopp te på!

UNDERBART

Vaknade av lilla Leijah idag, underbart!
Tog mig en dusch i badkaret i morse, underbart!
Det är skönt att ta det lugnt såhär en onsdag, tänka lite på skolan och studenten. Känner mig heelt knäpp snart.

SNABBT SOM ÖGONBLICKEN

Sitter hemma hos sotrasyster i soffan. Är hur tätt i näsan som helst, ska ta en kopp te till morgonen och hoppas på att jag blir frisk innan balen. och SHIT, det är på lördag, känns helst sjukt!!!! Ska hämta klänningen som sytts in på torsdag, hoppas att det blir bra. Är glad över att det gick att fixa med tanke på att jag älskar klänningen, den är enkel och bekväm. wehoo!!

I morgon är det en ledig dag, känns också skönt! Jag ska få spendera tid tillsammans med Leijah, ska passa henne 15.00-21.00, får se vad moster hittar på med ;-) Kanske dolar med lite allt möjligt! Ikväll känns det tråkigt att alla är på studentfirande och sedan drar till parken. Erik med flera är och fiskar. Lite surt, men det tar jag igen :-)


PERFEKTOS

känns skönt att kunna få lägga undan och kryssa lite skolarbeten. Vilken tur att det är sånt regnväder ute så att jag kan sitta inne med gott samvete. Skulle förmodligen inte ha suttit här och det var 25+ ute just nu, tackar gudarna för detta tråkiga väder! Strax ska jag äta, sedan fixa med lite papper. Sen ska jag ta mig en tur i solariet och ikväll ska jag lägga mig i ett bad med min Erik. Perfekt!

wehooooooooo

det känns sååååå sjukt att skolan snart är slut. Jag har precis gjort klart en uppgift såhär på lördagseftermiddag. Känns såååååååååååhääääääääääääär bra just nu! Till veckan är det dax att fixa mina betyg i Matte och historia, DET SKA GÅ! Annars tror jag att jag är klar? Förutom naturkunskapen som kan ta sig i röven. där vet jag mitt betyg och det blir vad man gör det till, that's it! På torsdag ska jag hämta min balklänning som dom har sytt in ca 4-5cm på varje sida, känns skönt som fän! Ska passa på att väga in mig då igen och sedan sover jag hos storasyster Linda för att kunna passa min andra storasyster Camilla's barn på fredag morgon. Sen helt plötsligt så är det bal på lördag, sen sista veckan som ska bestå av fest, student, revy och allt annat kul!!!!! :-D


RSS 2.0