MOSTER ÄLSKAR ER

saknar flickorna flajs ♥




JAG VILL FÅ ORDNING

jag önskar mig en mini PC i julklapp. Jag vill ha en dator NUU! Jag vill blogga, göra skolarbeten och snockla runt på en dator. Ingen av Eriks datorer fungerar än, nog för att vi inte har lämnat in på lagning. men ändå.

Jag har iallafall varit sjuk titt som tätt, fyllt 18år, kommit efter i skolarbeten och gjort om sängen hemma. Just nu är jag sjuk, vad annars? Men faktiskt ovanligt sjuk, jag brukar alltid ha problem med min astma. jag minns inte när jag hade en vanlig förkyldning sist, men nu känns den knappt. Inte lika mycket iallafall. Sist fick jag åka till sjukan och andas i en grej, trodde det bara blev sämre och sämre för varje gång. men icke! Peppar peppar tar i träd.
Jag har passat på att vara hemma hos mamma nu när jag är sjuk så att någon kan pyssla om mig riktigt :-) Jag kom hit vid 7.00 i morse, åt frukost och la mig i ett bad! Nu fixar hon korvstroganoff och guud vad skönt det är att inte vara hemma och göra allt själv!

VÄRDELÖSA BLOGG SKRIVARE

sitter i Karlstad. Kom hem till stora syster Linda igår. Hon jobbar idag och därför passar jag och Johanna Leijah :-) Nu är hon till sängs och strax kommer Linda hem. Sen kommer Erik och hämtar mig och Johanna så det bär av mot Hagfors. Men först, donken med Sandra och resten :-)

Har förövrigt hunnit att vara i ullared med alla syskoen. fick med mig endel hem. Jag tycker faktiskt inte att det är så roligt längre, som det var första gången. Men det var väl inte sista gången antar jag? Nu ska jag se om tvillingsyster inte somnat om bredvid Leijah igen. Hörs väl om någon vecka igen? haha! Värdelösa blogg!!!!!!!!!!

RSS 2.0