POSITIVA KLUBBEN

åh, nu är vi här igen. Ingen uppdatering. Tänkte ta allt som jag kommer ihåg lite fort!!
  • jobbat
  • fått min första lön
  • tältat i sunne på frykdalsdansen
  • fått gallsten, väntar på operation.
  • umgåts med fina vänner
  • spelat minigolf
  • varit till malung
  • roadtrip(er) hit och dit
  • beatlat mina första räkningar
  • gjort beslut
  • längtat
  • saknat
  • hatat
  • tyckt om
  • älskat min Erik lika mycket som förut osv osv osv osv osv osv.
 
I morgon ska jag städa på min lediga dag. Herregud, jag fattar inte, jag begriper inte hur mycket SKIT det kan finnas i min lägenhet. Nu jävlar ska jag städa, plocka undan och rensa!! Inte nog med det kommer jag få bokstäver i mitt huvud, skrika, kasta och gudar vete vad. ÅÅÅH, jag gruvar mig men måste få det gjort. Vill få städ-sjukan och städa 10min varje dag så att det aldrig hinner bli stökigt. Inte spara allt för att städa 10timmar på en dag!!!!!!!!!!!!!!!!

OM ALLT, LITE TILL OCH INGENTING

Det var länge sen jag var här! Internetet hemma fungerar inte helt plötsligt, men det spelar ju ingen större roll eftersom jag ovh Erik har bosatt oss i Geijersholm nu. Jag har varit förkyld och haft problem med min astma, jag har haft besök av ambulans och sedan varit på återbesök på sjukhuset och fått klart för mig att jag bär på gallsten... Nu är Erik sjuk och hemma från jobbet, han ska till sjukan i morgon och se om det är några fel.

Förövrigt så är hotell bokat idag åt mig, Erik, Emma och pontus. Det är så att vi ska till Kolmården nästa vecka, vi åker på torsdag.
Sen har jag fått klarhet i vart vi ska bo under frykdalsdansen. Min snälla pappi har fixat två tältplatser till mig och vännerna. Vi får se hur det blir med den delen, eftersom inte alla kan sova tillsammans. Men jag är iallafall tacksam över det som är, som många andra är mer eller mindre tyvärr.
Sen idag ringde chefen om jobb, har fått lite mer timmar i schemat. Torsdag och fredag ska jag jobba, dessutom delad tur en dag och förmiddag andra. Perfekt och klirr i kassan! Lär behövas eftersom jag har så många planer inför sommaren. Dessutom vill jag så jätte gärna flytta. Behöver många klirr i kassan nu!

Utkast: Jul. 04, 2012

oj, blev mer shopping igår! Tillbringade dagen med Albin, åt mat, fikade, shoppade och hade det allmänt trevligt. Detta blev med mig hem!


REA

 
Bestämde mig för att beställa lite enkelt, sånt här man bara kan dra på sig ibland. dessutom fastnade jag för dessa underbara sängkläder!!
 

FINA TISDAG VÄDER, SOLEN SKINER!

sitter och chattar med mormor på facebook, blir bjuden på mat idag. MUMS! Borde hoppa in i duschen precis nu, byta kläder och dra upp persiennerna innan jag går till mormor. Sängen är iallafall bäddad, haha ;-) Körs i tak!!
Äntligen ska jag få testa mitt nya schampoo och balsam, ska nog kanske göra en rensning i duschen när jag ändå duschar? Ska plocka ihop flaskor som jag inte ska ha. Kanske ger Lena dom så hon kan ta med dom till sommarstugan, det är väl aldrig fel? :-) Många är nästan fulla, med tanke på att vi handlade allt sånt när Jag, Erik, Ida och David var i Karlstad för inte så länge sen, dessutom så bodde vi ju i Geijersholm under studenten och balen osv, så då blev det ju inte använt. HÖRS SEN, PUSS


EN SUPER DUPER BRA MÅNDAG

Har umgåts med vänner hela dagen. Spelade minigolf med Erik och Albin, måste säga att jag INTE kom sist, jag blev 2:a ;-)
Nu har kommit hem efter en lite biltur tillsammans med Albin. Åkte en tur till Ekshärad, hälsade på hemma hos pappi och sen tog vi med oss Leona hem. Nu har jag gjort matlåda åt Erik tills i morgon, hoppas att det smakar ;-) För att Erik var så snäll och lånade ut sin bil till mig och Albin fixade jag fulltank utan att Erik vet någonting, får bli en överraskning 07.00 till morgonen när han ska använda den. Och vet ni vad? Jag ska sova huuuur länge som helst i morgon, ÄNTLIGEN ska jag få sova. Har haft klockan ställd i jag vet inte hur många dagar. Tror till och med att jag ska stänga av ljudet så jag inte vaknar av att någon ringer och väcker mig. Smart va? ;-) Nu ska jag kika på kläder, kikade igår också men ångrade mig rätt snabbt.. Men kolla kostar ingenting! Kanske...
 

DERM ORGANIC

Var hos Elina nyss, blev jätte nöjd och hon fixade en fläta åt mig med det samma. Köpte även med mig schampoo och balsam, ska bli skönt med nytt och fräscht schampoo åt min torra hårbotten. Trött på allt annat schampoo just nu!!
 

NU DIREKT

Trött och sliten, men det hjälps inte! I morgon 11.00 ska jag vara hos fina Elina, jag ska äntligen få klippa av mig lite hår på huvudet! Efter det är det ju tvätttid, funderar på om jag ska tvätta eller inte? Sen ska jag köpa kuvert för att sedan kunna lämna ett brev på sin plats. NU ska jag kika på kläder, ska se om jag får några plagg hem!

ÅH GUD

Korvstroganof och ris fick det bli idag. Och guuuud, efter den här helgen ska jag bara vara. Fixa med hemmet, dessutom klippa mig på måndag och sen har jag tvätttid tills 17.00 samma dag. SES SEN

RSS 2.0